Patrasová o dominantním Slováčkovi: Před rodinou jsem byla za debila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Patrasová o dominantním Slováčkovi: Před rodinou jsem byla za debila!

Dáda Patrasová se někdy proti chování svého manžela musí ohradit.
Dáda Patrasová se někdy proti chování svého manžela musí ohradit. (Foto Aha! - Martin Hykl, Marek Pátek )

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (57) nedávno prozradila, jak přišla na manželovy nevěry. Kromě toho ji trápí také Slováčkova (70) dominance a snaha za každou cenu rozhodovat. Někdy se situace vyhrotí natolik, že manželku ztrapní i před vlastní rodinou.

 „Ano, mám dominantního muže, vždycky byl velký sólista. Rád za rodinu rozhoduje, v tom jsem mu dala volnou ruku, a tak si tak trochu dělá, co chce. Někdy se tedy holt musím ozvat, že nejsem jeho dítě, ale rovnocenná partnerka,“ vysvětluje zpěvačka na stránkách ona.idnes.cz.

Patrasová se kromě dominantního partnera musela až do dospělého věku vyrovnávat s přísným otcem, který k facce nešel daleko. Na příkoří, která od něj zakusila, vzpomíná dodnes. I přes tyto zážitky si našla podobně zaměřeného muže, jenž chce ovládat chod celé rodiny včetně toho, co si jeho manželka vezme na sebe. „Naposled včera jsem se na sebe strašně naštvala: měli jsme rodinný koncert a já klasicky nevěděla, co na sebe, tak jsem Felixovi předvedla asi čtyři různé oblečky a on mě uvrtal do toho, ve kterém vystupuji pro děti. Sice jsem zpívala Žížalu se sborem, ale když jsem tam viděla ostatní zpěvačky v róbách a šatech s flitry a sebe za sedmapadesátiletého debila, měla jsem vztek, že jsem ho zase poslechla, místo abych dala sama na sebe a svou intuici,“ říká rozčílená Dáda.



Přečtěte si
eremita
11. 1. 2014 • 23:13

Za debila před rodinou? Tam snad jedině ne.....

mandat
10. 1. 2014 • 10:33

Patraska vlezla do postele kazdemu, jen,aby se vyhrabala nahoru. U Slovacka ji to klaplo.

illis
9. 1. 2014 • 22:25

selka

selka
9. 1. 2014 • 15:33

Být paní Patrasovou, radši mlčím, je jak malé dítě, tak potřebuje vedení, musí být někým vedená

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.