Králová o Šlégrově puberťačce Jessi a svatbě: Je to vypjaté, nechci přilévat olej do ohně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Králová o Šlégrově puberťačce Jessi a svatbě: Je to vypjaté, nechci přilévat olej do ohně...

Králová změnila účes a promluvila o rodinné situaci.
Králová změnila účes a promluvila o rodinné situaci. (Foto Aha! – Roman Souček, herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Nechutné tahanice kolem rozvodu a majetkového vyrovnání manželů Kateřiny (42) a Jiřího (42) Šlégrových vyvrcholily útěkem hokejistovy dcery Jessiky (14) od matky k otci. Ten žije s přítelkyní, bývalou modelkou Lucií Královou (31) a jejími dvěma syny z prvního manželství Robertem (7) a Ríšou (4). Nyní krasavice poprvé promluvila o celé situaci a společném soužití s puberťačkou Šlégrovou. A také změnila účes...

Dětem to neprospívá

Jak tedy prsatá misska vnímá situaci v Jiřího rodině? Na přímou otázku Blesku odpověděla: "No, přemýšlím, jak na to úplně reagovat, já se tomu vyhýbám a do teďka jsem na to nikde nereagovala. Můj osobní názor je, že ty věci jsou vypjatý, hodně se řešily a těm dětem to neprospívá. Já jsem to nijak nekomentovala, nechci přilévat olej do ohně. Je to fajn, jsme jedna velká rodina, takhle bych to shrnula," říká s neskrývanou nadsázkou vyvinutá modelka.


Kdy bude svatba princi?

Protahující se dohady o majetkovém vyrovnání Šlégrových neumožňují Lucii a Jiřímu svůj svazek posvětit sňatkem. "Svatba není na pořadu dne a není to možný, ale až to bude možný, tak normálně žádá chlap o ruku, uvidím jestli se mi to podaří, že by mě požádal...nechám sama sebe překvapit," říká se smíchem Králová. Změnu image Šlégr nechtěl

„Jirka mě má rád jako hnědovlásku, tak mi kadeřníka rozmlouval,“ svěřila se bývalá misska. „Obvykle dělám změny až na jaře, ale tentokráte jsem se na nový účes těšila. Úplně poprvé jsem změnila barvu,“ řekla nadšeně Králová, která si nechala na hlavě udělat »ombre«. „Pro rok 2014 jsou zrzavé odstíny v kurzu,“ vysvětlil kadeřník Martin Žifčák.

Co je to ombre?

Je to trend dvoubarevných vlasů. Barva na konečkách je nanášena nepravidelně a může mít jakoukoliv barvu. Účes začaly celebrity nosit už před třemi lety.



Přečtěte si
anezat
8. 1. 2014 • 23:53

illis
8. 1. 2014 • 22:21

Také si myslím, že v jejím případě je to přehnané, ale něco napsat museli . Možná s novým účesem na jaře vymění i chlapa, ani bych se nedivila, odkopla Kaufmanna, který je otcem jejích synů, jednodušší to bude se Šlégrem . Model to zrovna není .

axana
8. 1. 2014 • 20:10

Lucko Králová, už před 10 lety bylo v zahraničí "ombre" za módním zenitem. Vypadáš teď jako odbarvená slepice, kdákat už umíš.

mariama
8. 1. 2014 • 14:21

Pisete "krasavice"..... Patri takove narceni skutecne k tomuto clanku a dotycne dame???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.