Gavriely má sexuální život v troskách, přesto rozumuje: Muži chtějí jen silikony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gavriely má sexuální život v troskách, přesto rozumuje: Muži chtějí jen silikony!

Martina Gavriely,
Martina Gavriely, (Foto Aha! – Roman Souček a Daniela Kolářová )

Téměř zapomenutá moderátorka Martina Gavriely (35) už několik měsíců »vyhrožuje«, že se odstěhuje do Austrálie. Místo toho ale stále mudruje na svém facebookovém profilu. Tentokrát o mužských touhách, neschopnosti koupit si podprsenku a zpackaném sexuálním životě.

Nejdříve začala bývalá moderátorka glosovat o podprsenkách a velikosti svého poprsí. I když sama na svém profilu pořád propaguje módu, sama si nezvládne pořídit ani spodní prádlo. „Nevím, jak je to možné, ale už 2 měsíce se snažím marně koupit podprsenku bez těch mega vycpávek, které vám dělají o dvě čísla větší prsa. Takže jestli to dobře chápu tak všichni co nemají silikony tak nám myjou p*del a samotné tam mají na každé straně matraci, rozumuje Gavriely. Moderátorka zřejmě neví, že ony »matrace« lze nosit dobrovolně z podprsenky se dají ve většině případů lehce vytáhnout.

A jako to nestačilo, do žen, které mají hezká prsa i bez plastik, se pouští dál. Protože muži  prý stejně dávají přednost akorát obřím »nárazníkům« končící někde u brady. „To je stejné jako s pánama, co nadávají na silikony jak je to hnusné a pak je člověk potká za ruku se svojí přítelkyní a frajer narazí do sloupu, hlavu si muže vykroutit a ještě zakopne a vůbec mu to není trapné. Na co my si tu furt hrajeme?“

Tip Aha! na podprsenku pro Martinu Gavriely

1904329:gallery:true:true

Tak už tak zkušeně zhodnotila vkus českých mužů, přiznala, že její vlastní život stojí za starou bačkoru. A to její umělá prsa silikonem přímo přetékají. „Týden bez puberťáka, 3 krát hurá . Miluju lyžáky.

Nechce si někdo vzít ještě na týden našeho malého Alberta Einsteina , že by jsme s Marcus Benois Tran trochu oprášili náš sexuální život? Předem děkuji,“ svěřuje se opět.

Tak to vypadá, že ani pořádný hrudník není zárukou neustálé mužské pozornosti a mladší přítel Marcus se Martině zase tolik nevěnuje.

Přečtěte si
prroud
7. 1. 2014 • 21:42

A ses si jistej,ze to svlikani a sex umi?

hejhej
7. 1. 2014 • 15:10

Prostitutka Gavrieli by měla mlčet a zmizet. Mimo svlékání a sexu neumí nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.