Krásná Vágnerová: Ukazovala bradavky Langmajerovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krásná Vágnerová: Ukazovala bradavky Langmajerovi!

Promočená a zmrzlá na kost se Hanka nechala od Langmajera svléknout.
Promočená a zmrzlá na kost se Hanka nechala od Langmajera svléknout. (Foto archiv ČT a ara)

Pověst lamače ženských srdcí už Jiřímu Langmajerovi (47) zřejmě nikdo neodpáře. Filmoví scenáristé ji totiž jaksepatří přiživují. Teď mu do postele poslali nahou Hanu Vagnerovou (30). Stane se jeho milenkou i v reálném životě, jak je u »Langoše« zvykem?

V celé kráse se herečka předvedla při natáčení televizní povídky Úspěšný lov, kterou uvidíte už zítra večer v cyklu Škoda lásky na ČT1. „Zatímco mnohé herečky na takové scény používají dublérky, Hanka se rozhodla téhle možnosti nevyužít a ukázala vlastní tělo,“ prozradil deníku Aha! produkční projektu.
»Langošovi« se tak naskytlo parádní podívání! Tentokrát ale reálné pletky s hereckou partnerkou asi nehrozí. Na vše totiž dohlížela i Langmajerova partnerka Adéla Gondíková (40), která si střihla roli redaktorky ženského časopisu.



Přečtěte si
fizi
6. 1. 2014 • 16:57

Ano,to uznávám,to patří k intimnímu životu.Pokud se ale Adéla nechala vyfotit nahá,s rozšklebenou mušlí a vibrátorem,zasunutým snad až v děloze a souhlasila se zveřejněním,tak je na tom něco špatně,nemyslíte?Jednou se najde třeba někdo,kdo malé Nelly ten kalendář ukáže. Ale je to Adélina věc,já jsem to psal jen proto,že i když ji vidím při vaření v televizi,nedokážu ji vnímat jinak,než při této "akci". Jak je hezká(byla),tak je blbá.

fizi
5. 1. 2014 • 13:05

Nerad jsem v novém roce zlý,ale myslím si,že by se Adélka,jinak zasouvačka vibrátorů(běželo na netu),velmi ráda přidala,pokud by ji do trojky chtěli.Kdykoliv slyším její jméno,vždy se mi tato odpornost vybaví a je mi z toho zle.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.