Rok 2013 u českých celebrit: Pro koho byl šťastný a čím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rok 2013 u českých celebrit: Pro koho byl šťastný a čím?

Těmto rok 2013 opravdu přál.
Těmto rok 2013 opravdu přál. (Foto Aha! – Marek Pátek, Jan Tůma, Souček, Karel Kopáč, Malík, koláž Ahaonline.cz )

S blížícím se koncem roku přichází doba bilancování a zamýšlení. Pro koho ze světa českého showbyznysu byl rok 2013 tím šťastným a splnil si svoje sny?

Marta Jandová (39), zpěvačka: Má vytoužené miminko

Zpěvačce, která slaví úspěchy nejen doma, ale i v zahraničí se svou kapelou Die Happy k dokonalému štěstí chybělo jen jedno – spokojená rodina. Rok 2013 její touhu vyplnil. V srpnu porodila krásnou dceru Marušku, kterou má s partnerem, gynekologem Miroslavem Vernerem.  Tím to ale prý zdaleka nekončí! Marta vždy toužila mít čtyři děti, ale vzhledem k věku to prý asi nestihne. „Tři děti bychom ale dát mohli,“ směje se šťastná maminka.    

Dagmar Havlová (60), herečka: Zazářila v seriálu Sanitka

Oslavila životní jubileum a zazářila v nových dílech seriálu Sanitka, ve kterých ztvárnila vdanou primářku Foldynovou, která se zamiluje do šéfa záchranky Kaderky. Po dvou letech také Dagmar poprvé promluvila o smrti svého manžela Václava Havla (†75). „Jeho poslední slova byla, že je mu tak nějak divně,“ řekla v rozhovoru pro Lidové noviny.

Ivana (37) a Karel (74) Gottovi, moderátorka a zpěvák: Pracovní úspěchy slaví celá rodina

Oběma se během roku dařilo. Ivana dál moderovala VIP zprávy na Primě a k tomu s dcerkami Charlottkou (7) a Nellinkou (5) namluvila na CD pohádky. Charlottka navíc zazářila v muzikálu Mata Hari. Karel zažil úspěch na festivalu Rock For People v Hradci Králové nebo na oslavách 85. narozenin Alexandrovců v Moskvě. K tomu vydal novou desku Láska je nádhera a na konci listopadu získal 38. zlatého Slavíka.

Josef Klíma (62), publicista: Získal TýTý a nový pořad

Díky návratu pořadu Na vlastní oči do vysílání televize Nova získal hned dvě ceny TýTý. Zvítězil v kategorii Publicista roku a Absolutní vítěz. Na podzim nicméně Nova pořad opět zrušila, prý kvůli úsporám. Klíma ale bez práce nezůstane. Od ledna bude uvádět vlastní publicistickou show Očima Josefa Klímy na Primě.

Zlata Adamovská (54) a Petr Štěpánek (65), herečka a herec: Lásku stvrdili svatbou

Svůj vztah dlouho tajili, teprve když Štěpánkovi v únoru 2012 zemřela manželka, režisérka Vlasta Janečková (†77), přiznali, že spolu chodí. A v červnu 2013 lásku stvrdili svatbou. Důkazem, že to Zlatě a Petrovi klape v soukromí i na jevišti je také nová hra v lese černém, hluboké, kterou nastudovali pro Divadlo Ungelt.  

Luba Skořepová (90) a Lubomír Lipský (90), herečka a herec: Plni optimismu slavili devadesátku

Devadesátka není žádný věk. To svorně tvrdí herečtí kolegové Luba Skořepová a Lubomír Lipský. Zatímco Lipský oslavil jubileum v dubnu, Luba slavila v září. Oba se dočkali velkých ovací na jevišti, spousty dárků a hlavně přání pevného zdraví a stálého optimismu.

Agáta Hanychová (28) a Jakub Prachař (30), modelka a herec

Vztahu kontroverzní modelky a herce nikdo mnoho šancí nedával. Ti dva ale dokázali překvapit. Na jaře se nejprve tajně, později i oficiálně vzali. V manželství jim to zatím klape, Jakub je dobrým tátou pro Agátina syna Kryšpína. A oběma se dařilo i pracovně – Agáta kromě jiného moderovala noční show VyVolených, Jakub zase další řadu Česko Slovensko má talent.  

Mahulena Bočanová (46), herečka: Postavila dům, sbalila chlapa

Začátkem roku 2013 se Mahulena s dcerou Márinkou nastěhovala do nového domu, který vybudovala nedaleko Prahy. Aby se v něm necítily tak samy, pořídila si Mahulena dalšího člena rodiny – psa Umberta. Nakonec je však v domě ještě někdo další, herečka konečně našla štěstí po boku mladého brazilského tanečníka Jonese Santany.

Taťána Kuchařová (26) a Ondřej Brzobohatý (30), modelka a herec: Krásný pár je na roztrhání

Nejkrásnější pár českého showbyznysu. Tak se přezdívá dvojici Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý. Ti dva se od počátku roku, co oficiálně přiznali vztah, od sebe nehnou ani na krok. Ondra hrál v seriálu Gympl, malou roli získala i Taťána, společně nafotili řadu reklamních kampaní a nakonec oba tančili v soutěži StarDance, kde se krásná Taťána probojovala až do velkého finále.  



Přečtěte si
mandat
28. 12. 2013 • 10:55

Jandova chtela mit 4 deti a tak ve 39 letech zacla rodit. Navic si uhnala nemanzelske dite se zenatm chlapem. To je opravdu super, ma se s cim chlubit. Havlova je jeste horsi, ta otravuje kazdy den.NIkdo ji nema rad, patri s Gottovou mezi neoblibene osoby a porad se vnucuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.