Sprostý útok na Nikol Moravcovou: Okradli ji dobří známí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sprostý útok na Nikol Moravcovou: Okradli ji dobří známí!

Nikol Moravcové přes Vánoce do smíchu moc nebude.
Nikol Moravcové přes Vánoce do smíchu moc nebude.  (Foto Aha – Marek Pátek, Pavel Machan, Souček)

Herečka a moderátorka Nikol Moravcová (26) se stala obětí plánované krádeže. Před Vánoci ji někdo vybrakoval kabelku a to dokonce na místech, kam měli přístup pouze lidé, které osobně znala!

Nikol Moravcové na Ježíška nezbude. Na akci přišla s pořádně naditou peněženkou připravena vrhnout se na vánoční nákupy, ale takhle si ukradených 8 000 korun užije někdo jiný a příbuzenstvo moderátorky ostrouhá. „Byla jsem nakupovat dárky a taky jsem chtěla koupit pár charitativních kalendářů. Takhle si udělal na můj účet hezké Vánoce někdo jiný,“ posteskla si smutná moderátorka na Super.cz

„Měla jsem kabelku v zákulisí, kam mohl jen omezený počet lidí - ti, kteří v kalendáři pózovali, a produkce. Během moderování mi z kabelky zmizela peněženka včetně dokladů, měla jsem tam šperky Saint Laurent a nový parfém Gucci. Je to pár dní před Vánocemi, o to víc mě to mrzí,“ dodává. A nebyla jediná, kdo měl ten večer problém s hotovostí.

Nikol Moravcová byla jednou z 12ti žen pózujících pro kalendář, jehož prodej má podpořit ženy v děti žijící v azylových domech. Na všech akcích pomáhajících ženám musí být nutně i Zdeněk Macura, který si jeden kalendář vydražil a to za rovných 8 000 korun, kvůli kterým si musel odskočit až domů do vily v Líbeznici a akce se na hodinu a půl vypařil, což je samozřejmě pouze zajímavá shoda okolností.



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
7. 11. 2023 • 23:40

Gulivere,ty jsi přece hnusák! Urazit ženu dokáže jen debil!!!

filuska77
21. 12. 2013 • 11:03

a jak ten redaktůrek tak nenásilně obvinil Macuru, no to jsou lumpové

guliver
21. 12. 2013 • 07:08

roztahne nohy pred nejakym gerontem a hned bude na darky, o tu bych strach nemel...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.