Manželství Polívky a Steimarové se nepodařilo: Co se ale povedlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželství Polívky a Steimarové se nepodařilo: Co se ale povedlo?

Legendární stojka
Legendární stojka (Foto Aha! – Mikuláš Křepelka, ara)

Přes svůj stud, který projevila na počátku StarDance, se herečka Anna Polívková (34) rychle přenesla. Dnes nejenže smyslně kroutí boky, ale na tanečním parketě se obnažuje do té míry, že si komentář k jejím sexy pohybům neodpustili ani porotci...

„Oceňuji velmi dobré a rychlé nohy,“ pochválil ji obávaný porotce Zdeněk Chlopčík (56), když tančila jive. A pomalý slowfox také nenechal bez povšimnutí: „Slowfox je velmi obtížný a plynulý tanec, kde se kladou velké nároky na chodidla, což se Aničce velmi povedlo.“ Krásu a tvar svých nohou má Anna nejspíš po matce, herečce Evelyně Steimarové (68), která ukázala nejen své vypracované nohy, ale i celou nahou postavu ve filmu Od vraždy jenom krok ke lži (1982).


Naopak rychlost a dynamičnost končetin jí do vínku zřejmě daroval její otec Bolek Polívka (64), který pochází z Valašska. Tam místní lidé s chutí tančí tradiční tanec odzemek, který je založen převážně na poctivé a mrštné práci nohou a chodidel.

Evelyna má ale jasno: „Jsem šťastná, že mám Aničku s Bolkem, ty geny tam jsou, je po něm,“ tvrdí pyšná máma s tím, že dcera po něm zdědila jak talent na herectví, tak na pohyb. „Já se hejbat neumím,“ dodala.

Rozlítaná hlava
Není vše ale tak dokonalé, jak se zdá. Najdou se i tací, co chybičku na Aničce najdou... Je to »rozlítaná« hlava. „Na Polívkové je vidět, že nemá s tancem moc zkušeností. Během tance se velmi soustředí na dolní končetiny a na horní část těla poněkud zapomíná. Proto ta rozkývaná hlava. Její pevné a rychlé nohy jsou jen výsledkem tvrdé a skvěle odvedené práce na trénincích,“ řekl deníku Aha! zdroj z tanečního prostředí.



Přečtěte si
prroud
19. 12. 2013 • 13:39

AHAci! Pisu jedna ,"Bolek take ukazal sve nohy"

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.