Herec David Novotný dárky neřeší: Dětem nic nekupuju, chci mít klid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herec David Novotný dárky neřeší: Dětem nic nekupuju, chci mít klid!

David Novotný
David Novotný (David Kundrát)

Herec David Novotný střídá divadlo, filmy i seriály rovným dílem a vánoční čas je pro něj zkrátka část roku, kdy si chce oddychnout. Proto ani nechce řešit dárky pro své potomky Emu (9), Anežku (4) a Pepíka (1).

„Dárky nekupuji, nechávám to na maminkách. Záleží mi hlavně na tom, aby svátky proběhly v klidu. Abychom se na chvilku zastavili a jako rodina si řekli, co pro sebe znamenáme,“ vysvětluje herec v Nedělním Blesku.

A těmi “maminkami“ myslel svou bývalou partnerku Janu, se kterou má nejstarší dceru a současnou manželku Anetu. S tou má zbývající dva potomky. „Míváme troje až čtvery Vánoce. Jedny slavíme s Emou, pak jenom já, manželka a děti, potom jedem k jedné babičce, následně k druhé, je toho prostě víc,“ říká herec o složitých rodinných vztazích. A ačkoliv jsou většinou v podobné situaci všichni na ostří nože a vznikají nepříjemné tahanice o děti, v rodinách Davida Novotného je prý všechno v pořádku. S bývalou a současnou manželkou dokonce strávil Nový rok. „Teď už je to mezi nimi tak, jak jsem si to představoval na samotném začátku. Sejdou se v cukrárně a drbají mě,“ uzavírá herec, který se po boku Richarda Krajča objeví v novém vánočním filmu Křídla Vánoc a po Novém roce v sitcomu Čtvrtá hvězda.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.