Co jste o britském následníku trůnu Williamovi nevěděli: Tohle vás zbaví všech iluzí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co jste o britském následníku trůnu Williamovi nevěděli: Tohle vás zbaví všech iluzí...

Kate a William
Kate a William (Foto Reuters, ara)

Řeklo by se královská noblesa, majestát a vzor morálky. Možná v pohádkách. Rod Windsorů, panovníků britské monarchie, je »taková normální rodinka«, asi jako každá druhá u nás. Samý průšvih a blázinec. Rozhodně všechno nejde podle protokolu. Schválně zalistujte knihou William, Kate a George, která právě vychází. Tohle jsou informace, které jste ještě nikde nečetli.

1. Prince William dostal do vínku vskutku bizarní výbavu. Po křtinách se jeho matka, princezna Diana, pokusila otrávit. Spolykala prášky a zapila je půllitrem whisky. Vypumpovali jí žaludek, nasadili na ni armádu psychiatrů. Zapřísahala se, že už nikdy neohrozí sebe a své dítě. Od té doby si několikrát podřezala zápěstí, rozběhla se hlavou proti vitríně, zapíchla si kapesní nožík pod prsa.

2. Poprvé svému muži, princi Charlesovi, zahnula Diana čtyři měsíce po porodu Williama. Začal románek s neblaze proslulým důstojníkem jezdectva Jamesem Hewittem. Všechno později popsal za tučný honorář novinářům. A po celé Británii si vysloužil okamžitě přezdívku krysa.

3. Malý William byl živý jako každé jiné dítě. Lezl po parapetu, srážel lampy a drahocenné vázy a nejednou málem spadl z okna. Později štěkal, místo aby mluvil a vytrvale splachoval do záchodu maminčiny kartáčky na zuby a další věci. A co horší, s oblibou končily v míse otcovy boty. Instalatér měl v Buckinghamském paláci hodně napilno.

Kniha William, Kate a malý George

4. Když přišel na svět Harry, druhorozený syn Diany a Charlese, spustil jeho otec povyk, že je rezavý. Chtěl prý navíc holčičku. Jeho tchyně se okamžitě urazila a jedovatě opáčila: Měl byste být rád, ve vašem případě, že se vám vůbec narodilo normální dítě. Pochopitelně se dodnes mluví o tom, že je Harry plodem lásky s proradným Hewittem.

5. William byl hodně neklidné a silně rozmazlené dítě. Tloukl služebnictvo a na veřejnosti s oblibou propadal do hysterických záchvatů. Už ve čtyřech letech věděl, že je následníkem trůnu a podle toho rozkazoval chůvám.

6. Mezitím se rodiče hádali, vzduchem létaly dekorativní předměty i objekty praktického užití. Synkové byli svědky nekončených hádek. Skvělá výbava do dalšího chápání mezilidských vztahů. Diana navíc Charlese oslovovala posměšně výrazem »malé pivo«. Tedy nulová úcta k majestátu a hlavě rodiny.


7. A do toho Charlese oblažovala milenka Camila, nyní právoplatná choť. Tvářila se jako rodinná přítelkyně, ale bezostyšně docházela za princem do jeho ložnice. S tímto zjištěním lze plně chápat příčiny Dianiných hlubokých depresí. „V tomto manželství jsme byli tři,“ pravila zkroušeně, avšak s rozpoznatelným afektem. Později ještě Charlese obvinila, že měl nezdravě blízký vztah s vlastním komorníkem Fawcettem.

8. Diana měla být filmovou hvězdou. Kevin Costner napsal pokračování Osobního strážce. Jen místo Whitney Houston měla hrát hlavní roli Diana. Za deset milionů liber! Váhala, ale nakonec kývla. Její smrt v pařížském tunelu ovšem přervala všechny plány.

9. A princátko si našlo známost… Když se ale William a Kate po šestiletém vztahu rozešli, ona se šla vyplakat mamince na rameno, on hulákal na celou hospodu, že je potřeba ochutnat celý nápojový lístek od shora dolů. Když s kamarády závazku dostál, propadl lítosti, plakal a nebyl k utišení. Aby se s Kate rozešel, mu doporučil jeho otec Charles údajně s tím, že je lepší si přítelkyně vydržovat a příliš si je nepouštět k tělu. Inu, užitečná otcovská rada… Po pár týdnech se zase dali dohromady.

10. William měl milý zvyk. Když měl pod čepicí, byl zvyklý i několikrát za večer obejít hospodu s tácem plným panáků a všechny pozvat. Pil se Jack Daniels, což mu patrioti a milovníci klasické whisky zazlívali.


11. Býval ale vždy zábavným patronem… Jednou se na zahradě kamaráda v hrabství Suffolk svlékl do plavek a skočil do hradního příkopu. Vylezl celý zmazaný, prošel se po tanečním parketu, omotal si kolem krku nebesky modré péřové boa a jal se předvádět striptýz. Měl úspěch, ale pak mu jakási bruneta omotala bedra ještě růžovým boa, čímž ostatní naštvala, zakryla jisté partie.

12. Podle astroložky prý princ Charles zemře dřív než jeho matka, královna Alžběta II.. Tatáž žena předpověděla, že si William vezme Kate. Není to důvod k nervozitě prince Charlese?

Přečtěte si
ivoadler
25. 12. 2013 • 09:27

"Charles chtěl holčičku". Přijde Josef do chlíva, kde Maria právě poradila Ježíše a ptá se: Co řveš? Když já jsem chtěla holčičku!

cinderella1
25. 12. 2013 • 07:37

Ani jsem ty vase pitchoviny nedocetla Pleskaci ...to je totiz takova neuveritelna snuska hovadin ...skoda casu se tady vubec zastavovat, tak tepeeero!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.