Macura na ulici vletěl na Krause: "Nechtěl jsem ho praštit..." | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Macura na ulici vletěl na Krause: "Nechtěl jsem ho praštit..."

Zdeněk Macura má na Krause pěkný vztek.
Zdeněk Macura má na Krause pěkný vztek.  (Foto Aha! – Pavel Machan, Zbyněk Pecák, Roman Souček, ara )

Věčný ochránce žen Zdeněk Macura (39) má zkrátka smůlu. Se svými letáčky plnými informací o týrání žen chodí, kam může, ale nikoho to v podstatě nezajímá. Kvůli »vztahu« se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (47) ho totiž nikdo nebere vážně. A to ani rýpavý moderátor Jan Kraus, který prý všechny Macurovy poznámky k této problematice nechal ze své talkshow vystříhat.

Zděněk Macura byl na konci září hostem v Krausově show. Tam se přihlásil sám, protože chtěl upozornit na problémy týraných žen a domácího násilí. To ale Krause nezajímalo, a chtěl z Macury vytáhnout detaily o Bartošové a chování jejího manžela Josefa Rychtáře. Ať se snaží ctitel zpěvačky jak chce, každý ho bude znát spíš jako neúnavného otloukánka, který se za cenu několika ran pěstmi od Rychtářů chce dostat na koncert své milované, než jako seriozního bojovníka za práva žen.

Nakonec se tedy žádné informace o týraných ženách v Show Jana Krause neobjevily, a to Macuru pěkně dopálilo. Proto si nenechal ujít příležitost, kdy to mohl moderátorovi vrátit. „Synek u mě má docela vroubek, tak když jsem ho potkal, říkám mu: Pane, já vás znám, počkejte, pojďte sem. Uviděl, kdo jsem, a rychle přidával do kroku a se srabským úsměvem zmizel kdesi v dáli. Srab jeden. On moc dobře ví, co mi udělal,“ vysvětloval Macura pro Super.cz Z videa pod článkem je patrné, že kdykoliv se Macura rozpovídal o násilí na ženách, byl bez milosti vystřihnut. A to je podle něj práce samého moderátora. „Štáb mi potvrdil, že do střihu zasahuje přímo pan Kraus. Udělal na mě podvod. Nechtěl jsem ho ale na ulici praštit, jen jsem se chtěl domluvit na druhém vystoupení, kde by se vše uvedlo na pravou míru. A asi bych si neodpustil nějakou poznámku k tomu, jak se znám,“ doufá Macura v druhou šanci.



Přečtěte si
adeso
15. 12. 2013 • 19:11

no děvčata, jestli je chlápek, který je proti týrání žen tajtrlík, tak vám tu přesdržku docela přeju jsem chlap, ale nakopal bych tady některým velmi rád. A Krause nekomentuji, ten potřebuje jen perlit na účet přítomných za to je placen... kdyby uměl něco jiného dělal by to.

anada
12. 12. 2013 • 20:46

Macura je příklad schizofrenika, trpící bludy. Problém těchto lidí je, že se musí léčit a brát prášky. U něho se začíná propukat fáze sebelítosti, agresivity a nepříčetnosti, jak na Rychtáře řval, ať vypadne od Ivety. Je to blázen, jenom aby to skutečně neskončilo tragicky. Znám příklad, kdy jemu podobný nakonec zabil matku, otce i sestru.

asha10
11. 12. 2013 • 17:09

Souhlas

genicon
11. 12. 2013 • 12:26

Zmiňovaný pořad se jmenuje "Show Jana Krause". Je to tedy show Jana Krause. Je to tedy i Jan Kraus, který - logicky - rozhoduje s kým a o čem se bude bavit. Nevím, co je na tom nefér. Macura je legrační tajtrlík a Kraus chce diváky pobavit, toť vše. O odsouzeníhodném násilí na ženách je jistě zapotřebí hovořit, ale že by to mělo být zrovna s tajtrlíkem Macurou, to si nejsem jistý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.