Úrazy na StarDance: Ruppert schytal ránu a končí, Bugár sotva chodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Úrazy na StarDance: Ruppert schytal ránu a končí, Bugár sotva chodí!

Pánové mají problémy...
Pánové mají problémy... (Foto Aha! – Martin Hurda)

Tanec, noblesa, elegance a také jeden úraz za druhým. Taková je letošní taneční soutěž StarDance. Dalším zraněným na parketě zůstal při včerejší generálce Matěj Ruppert (35). Dostal pořádnou řachu do nosu!

Jako by nestačilo, že si úporným křepčením na parketě úplně odrovnali kolena diskař Imrich Bugár (58) a trojskokanka Šárka Kašpárková (42), při včerejší generálce přišel k pracovnímu úrazu už i Matěj Ruppert. Hlavou do nosu dostal od své taneční partnerky Alice Stodůlkové (26). „Okamžitě mi vytryskly slzy, ale červená naštěstí netekla. Alice je neuvěřitelně energická a při jedné otočce nějak neodhadla prostor a najednou jsem měl její hlavu na obličeji,“ smál se chvíli po úrazu Matěj.

Drsná generálka ani romantický výkon na parketu však u diváků nepomohl. Ruppert s partnerkou nejprve předvedl pomalý tanec inspirovaný příběhem Romea a Julie. Jako druhá přišla na řadu svižná rumba a zpěvák se pořádně zapotil. Nakonec ale skončil na bramborovém místě a do finále se už nepodívá.

Bugár sotva chodí

Mnohem většími bolestmi trpí jeho soupeř Imrich Bugár. „Včera už sotva chodil, takže při tanci musel pěkně trpět. Byl už šestkrát na vyndávání vody z kolene, ale nelepší se to, spíš naopak,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí StarDance.



Přečtěte si
janyna
8. 12. 2013 • 17:10

souhlas, Bugár už měl dávno jen fandit.

fizi
8. 12. 2013 • 13:06

Gabi,bohužel je to tak,vzpomeňme Kříže,nebo Vydru,je to taky o šou.Jinak ale na to,jaká to byla polena,tak klobouk dolů,nadřeli se a výsledky mají.Prostě se lidem líbí.Debila,který nenajde ani háček na klávesnici a v hlavě má jen dr.bačku,komentovat nebudu.Zajímalo by mě,co svým příspěvkem myslí Tina.Nechápu.

gabi50
8. 12. 2013 • 10:29

Čekám, že celou soutěž nakonec tohle neohrabaný poleno Bugár vyhraje. Celou dobu jen na parketu šlape zelí, je trapný

tina.vitaskova
8. 12. 2013 • 07:22

Bagár ledva chodí-redaktor chodil alespoń do základní školy????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.