Unikátní nápad údržbáře!: Za 155 Kč na hodinu můžete mít manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Unikátní nápad údržbáře!: Za 155 Kč na hodinu můžete mít manžela!

»Manžel na hodinu« Jiří Novotný si na nedostatek zakázek nemůže stěžovat.
»Manžel na hodinu« Jiří Novotný si na nedostatek zakázek nemůže stěžovat. (pro Aha! – Lukáš Stejskal)

JIHLAVA – Potřebujete opravit kapající kohoutek, protékající záchod, vyměnit žárovku anebo třeba vyměnit zásuvku a váš manžel je líný to udělat? Potom neváhejte a zavolejte si »manžela na hodinu«. Takový inzerát si dal v Jihlavě údržbář Jiří Novotný (48).

Jiří Novotný podal inzerát do regionálních novin a od té doby se mu nabídky jenom hrnou. Na nedostatek zákaznic si prý stěžovat nemůže. K tomuto neobvyklému podnikání ho přivedla jeho manželka.

„Viděla v jednom magazínu pro ženy, že tato služba už někde funguje. Navrhla mi, že bych to mohl taky zkusit. Dlouho jsem neváhal a kývnul jsem na to,“ usmívá se Jiří Novotný.

Nejčastěji opravuje kapající kohoutky nebo protékající záchody.

Některé ženy přistupují k jeho službám obezřetně. „Jedna paní se mě hned na začátku zeptala, jestli se náhodou nejedná o nějakou fintu pod záminkou seznámení. Tak jsem jí vysvětlil, že jsem šťastně ženatý a doma mám tři syny,“ vypráví pan Novotný.

Údržbář Jiří Novotný měl původně společně s manželkou Evou vymyšlený jiný název Hodinový manžel. „To nám ale přišlo hodně dvojsmyslné, a tak jsme od toho nakonec upustili a zvolili raději Manžel na hodinu.“

Pokud by přesto u některé z žen název vyvolával pocit, že jsou v ceně i sexuální služby, pak je tu rázná Eva Novotná: „Žádného sexu by se od mého manžela nedočkaly, to bych je pěkně hnala.“

Nabídku služeb Jiřího Novotného dokonce používají některé ženy jako strašáka na své muže. „Moje známé mi říkaly, že stačí, když vyvěsí můj inzerát na ledničku. Potom je najednou všechno udělané v cuku letu,“ dodává Jiří Novotný.

Podle Novotného si ho především objednávají osamělé ženy, kterým v domácnosti chybí chlapská ruka. A na kolik vás takový manžel na hodinu přijde? Hodina stojí 155 korun včetně drobného materiálu a cestovného.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.