"Kůžičkový" kuchař Laďa Hruška přiznal: Doma levné recepty ani nezkouší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

"Kůžičkový" kuchař Laďa Hruška přiznal: Doma levné recepty ani nezkouší!

Ladislav Hruška a jeho legendární kůžičky.
Ladislav Hruška a jeho legendární kůžičky. (Reprofoto TV Nova)

Samozvaný kuchař a postrach českých kardiologů Ladislav Hruška se pustil do vaření levných večeří. Jeho hlavní surovinou jsou kuřecí kůžičky. Z nich se snaží uvařit co nejlevnější jídlo.

Hruška nejdřív jako potravinový inspektor diváky nabádal, aby si v obchodních řetězcích kupovali kvalitní potraviny. Jaké je ale překvapení, když reportáže o výběru kvalitních potravin vyměnil za vaření blafů. Hruška je vybaven kily kuřecích kůžiček a nebojí se je použít. Přitom sám je zase »tolik nemusí«. „V duchu si říkám, že je to docela odpudivé jídlo, na druhou stranu je to levné a lidi z toho vaří. Řada těch jídel zase tak špatně nechutná, ale v neděli k obědu si to vařit nebudu,“ svěřil se na stránkách Super.cz

Na rozdíl od potravinového inspektora tento projekt není z jeho hlavy, ale na pokyny nadřízeného, který si lahůdky z kuřecích kůžiček oblíbil. A zatímco Hruška má v rukávu ještě dobrou desítku receptů z této suroviny, lékařům z oddělení prevence kardiovaskulárních onemocnění vstávají hrůzou vlasy na hlavě. „Něco chutná lépe, něco hůř. Ty nadívané zase tak špatné nebyly. Chipsy byly na můj vkus trochu mastné, ale když je srovnáte s těmi z brambor, vyjde to nastejno a možná, že ty kuřecí budou i zdravější,“ myslí si Ladislav Hruška.Lékaři a dietologové mají jiný návod, jak vařit levně. Doporučují luštěniny, kuskus nebo pohanku, ale pokud se vám to zdá až příliš zdravé, můžete vyzkoušet »dietní« kůžičky podle Hrušky.
Salát



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
8. 12. 2013 • 13:33

Nesympaticky clovek.

ferdinand6
6. 12. 2013 • 08:37

Nějak nevím, co je nechutnější, jestli ty pokrmy z kůží, nebo jeho chlupy na bradě.

jakeline
6. 12. 2013 • 06:09

Ten jeho pořad by se ani neměl vysílat káže vodu pije víno je to výsměch chudým vrstvám obyvatel

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.