Slováček si prý "zázračně" vzpomněl: Kok*t je někdo jiný, než Karel! To mu máme zbaštit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slováček si prý "zázračně" vzpomněl: Kok*t je někdo jiný, než Karel! To mu máme zbaštit?

Felix Slováček
Felix Slováček (Ladislav Křivan)

Po více než týdnu se prý Felixi Slováčkovi (70) vrátila pamět. Konečně kápl božskou, koho pod vlivem alkoholu nazval nevyzpytatelným kok*tem. A Karel Gott (74) si údajně může oddychnout. Felix tím prý nemyslel Slavíka, ale exmilence zpěvačky Bartošové (47), hraběte Domenika Martucciho (37). Trochu vachrlatá výmluva, Felixi!

„Nechtěl jsem říkat, o kom jsem mluvil. Zdálo se mi to nevhodné. Karel mě k tomu ale donutil, když si začal myslet jako všichni, že to bylo adresované jemu. A já si ho nechci znepřátelit. Mluvil jsem opravdu o Domenikovi,“ tvrdil Aha! muzikant a znovu rozhodně prohlásil: „Hrabě Domenico Martucci della Torre je ko*ot! A nevyzpytatelný.“


Proč tahle saxofonista hovoří o svém příteli? „No proč asi? Protože neustále blbne s Bartošovou! Copak je to normální? Rozešli se, tak proč se pořád do něčeho s ní plete,“ rozčiluje se Felix, který zjevně doufal, že mu novináři tuhle výmluvu zbaští.
Podle Slováčka neustálé skandály kolem Ivety nemá hrabě zapotřebí. „To je prostě k nepochopení. Měl by už konečně žít svůj život,“ míní Felix, který Martucciho pojal za svého téměř syna. Když chodil Domenico s Ivetou, byl dokonce ochoten jim na svoje náklady vydat desku. Když ale zjistil, že s Ivetou to vůbec nemá cenu, celé to vzdal. A teď se může zbláznit vzteky, že Martucci se do života Džambulky stále plete. „Prostě kok*t, co jiného na to říct?“ zopakoval ještě Felix.

Možná se pleteme, ale tohle vysvětlení, bezmála týden po vypuknutí kok*tového skandálu, na nás působí velmi nevěrohodně, vypadá to spíš na pokus o zahlazení stop. Kdyby totiž hanlivě mluvil Slováček o Martuccim, zřejmě by kolem toho on ani lidé, kteří u toho byli, nedělali takové tajnosti. Nic ve zlém, ale Domenico nehraje v českém showbyznysu praktickou žádnou roli. Podle názoru Aha! tak urážka směřovala mnohem většímu esu než je podivýnský hrabě a být Karlem Gottem, tak bychom se s touto podivnou výmluvou nespokojili...

 



Přečtěte si
konvalinka1
3. 12. 2013 • 22:49

Pane Slováčku,nedělejte z lidí blbce.Ten *** jste sám vy a máte pěkně zkřivenou páteř,styďte se.Panu Gottovi nesaháte ani po kotníky,tak se mu omluvte.

dasal
3. 12. 2013 • 20:37

Krásná Lživá Pohádka,Pane Slováčku,to Vám máme baštit,to si vážně myslíte že Jsou v tomhle Státě blbí a naivní lidi,kteří uvěří té Vaší Lživé Pohádce ! Pane Slováčku nejste chlap,ale Srab a Lhář,který se bojí a neumí se tomu postavit a říct kde je pravda ! Mezi Domenicem Martuccim a Felixem Slováčkem jde o pouho pohou domluvenou ústní Dohodu a Hru,při které Felix Slováček poprosil Domenica Martucciho,aby to vzal na sebe,protože Felix Slováček Moc Dobře ví a Moc Dobře si uvědomuje že je ve velkým průšvihu a problému ! A navíc si nechce znepřátelit Pana Gotta ! Nebo to snad tak není Pane Slováčku ! Pane Slováčku,Přestaňte lidem lhát a blbnout jim hlavy !

dajana
3. 12. 2013 • 18:40

Ta výmluva se panu Slováčkovi moc nepovedla.Že by Sisa chtěla vystupovat s Martuccim???No,to jsou mě vrtochy sereblit!!!A Džambule jim bude zpívat druhý hlas a dělat křoví.Jojo,je to tak!!!!!

dochtorchocholousek
3. 12. 2013 • 15:08

"PODIVÝNSKÝ hrabě..." ? K neuvěřeňý!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.