Brzobohatý a Kuchařová 4 dny po StarDance: Táňu už objímá někdo jiný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brzobohatý a Kuchařová 4 dny po StarDance: Táňu už objímá někdo jiný!

Ondřej Brzobohatý prožívá zklamání
Ondřej Brzobohatý prožívá zklamání (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, Martin Přibyl, herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz )

Během jednoho večera schytal hned čtyři »facky«, které musí ještě teď pálit jako čert. Jako by nestačilo, že Ondřej Brzobohatý (30) ve StarDance dotančil, snášet musel i pohledy na laškujícího Jana Ondera (28) s jeho láskou Táňou Kuchařovou (25), která má rozparky proklatě vysoko a výstřihy hříšně nízko u pasu. Krásná modelka mu navíc sdělila, že Štědrý den nestráví společně.

Herec a muzikant Ondřej Brzobohatý poslední dobou nevychází z údivu. Týden co týden nevěřícně sleduje odvážné taneční kreace ve velmi sporých kostýmech své partnerky Táni Kuchařové v taneční soutěži a statečně snáší nejenom lačné pohledy pánského publika, ale i modelčino koketování s jejím tanečním partnerem.

„Taťánka je kontaktní, temperamentní a bezprostřední, takže když má radost, tak mě prostě obejme. Objímáme se často a mně to nevadí. Byl bych blázen, kdybych si stěžoval,“ prozradil deníku Aha! Ondřejův »sok« Jan Onder. Tániny sukně ve StarDance se týden od týdne povážlivě zkracují, a ač Brzobohatý žárlivost hrdinně zapírá, důvodů k ní má nemálo. Ondřej se musel smířit nejenom s nečekaným odchodem z taneční soutěže, ale i s Tániným přáním strávit Vánoce odděleně. „Štědrý den strávím s maminkou a sestrou, s Ondřejem a jeho rodinou si uděláme Vánoce zvlášť,“ prozradila Aha! krásná Kuchařová.



Přečtěte si
ropuchaninka
5. 12. 2013 • 19:16

05. 12. 2013 19:15 ten brzobohaty se zda takovy prumer a asi on i bude nic moc---akorat jmeno po tatovi snad pomohlo otevrit dvere.Ona vcelku vypada OK ale nemyslim ze ve svetove kompetici by se dostala na prvni stranky nejdrazsich magazinu a podobne.....Ale vdat se za nejakeho bilionare ze Svycar nebo Cajmanskych ostrovu to by snad slo lehce---a vo zivot ma holka pak postarano.......

ropuchaninka
5. 12. 2013 • 19:15

ten brzobohaty se zda takovy prumer a asi on i bude nic moc---akorat jmeno po tatovi snad pomohlo otevrit dvere.Ona vcelku vypada OK ale nemyslim ze ve svetove kompetici by se dostala na prvni stranky nejdrazsich magazinu a podobne.....Ale vdat se za nejakeho bilionare ze Svycar nebo Cajmanskych ostrovu to by snad slo lehce---a vo zivot ma holka pak postarano.......

ivoadler
4. 12. 2013 • 10:31

Já si myslim - Miss World musí taky mít něco světovýho. A třicetiletý Brzobohatý moc světový není. Navíc je to komediant - jednou hoch a jednou nieder. Obávám se, že ten vztah vyšumí.

denia
4. 12. 2013 • 10:12

Ta má namířeno jinam - ani Brzobohatý ani Onder to nebudou. Ovšem postavu má luxusní,tvářička je o něco méně luxusní a hlásek je překvapivě také málo melodický.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.