Převratná zjištění vědců: Život vznikl na Marsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Převratná zjištění vědců: Život vznikl na Marsu!

Existuje opravdu na Marsu stále život?
Existuje opravdu na Marsu stále život? (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Přepište dějiny lidstva! Vědci z Coloradské univerzity šokují prohlášením: “Je více než pravděpodobné, že život se na Zemi dostal z Marsu!“ Jinými slovy - lidé jsou potomky Marťanů?!

Přepište dějiny lidstva! Vědci z Coloradské univerzity šokují prohlášením: “Je více než pravděpodobné, že život se na Zemi dostal z Marsu!“ Jinými slovy - lidé jsou potomky Marťanů?! Vědci tvrdí: „Život na Marsu vznikl před více než čtyřmi miliardami let, tedy dávno před pozemským. Pomocí meteorů pak byl přenesen na Zemi!“

Profesor geologie z Coloradské univerzity Bruce Jakosky vysvětluje: „Na Marsu bylo kdysi velmi teplé prostředí bohaté na kyslík. Pod povrchem planety byla spousta nejrůznějších primitivních forem života.“ Důkazů, že pozemský život přišel z Marsu, je prý víc. V ledu Antarktidy se našly bakterie, které prokazatelně pocházejí z Marsu. Britští a australští vědci pak následně přiznali, že kmeny bakterií z Marsu objevili už před několika lety i v lidských ledvinových kamenech! Porovnání mikroskopických »nanofosilií« z meteroritu ALH 84001, který pochází z Marsu, a ledvinových kamenů u lidí bylo zjištěno, že mají naprosto stejnou strukturu! Život z cizí planety tak podle nich existuje dosud v našich tělech.

A vědci z londýnské univerzity nyní přispěchali s teorií, že život na Marsu možná stále existuje! „Mohli by žít hluboko pod povrchem Marsu. Schovaní v obrovských slojích, skrytí před zraky pozemských pozorovatelů a našich vesmírných sond. Ani nejodolnější bakterie nemohou totiž přežít vesmírné záření na povrchu. Pokud tam je život, pak jedině pod povrchem,“ říká astrobiolog Lewis Dartnell.

Už v roce 1965 poslala sonda Mariner 4 prvních 22 fotek, které ukázaly zmrzlou pustou planetu bez života (teploty klesají až na 140 °C). Od té doby na »rudé« planetě přistálo už několik výprav, ale žádná nenašla stopy života. S vysílanou technikou však nelze provádět hloubkové vrty, sondy jsou schopné odebírat vzorky jen do 10 cm pod povrchem.„Možná jsou tam pod zemí obří města,“ říká německý autor Hartwig Hausdorf, který ve známé »Marťanské tváři« vidí jasný důkaz monumentální ztracené civilizace. „Možná si Mars prožil klimatickou katastrofu, která nás teprve čeká, a obyvatelé museli prchnout pod zem.“ I americká NASA už připustila, že na povrchu Marsu byla dříve tekoucí voda a planeta měla ochrannou atmosféru. Jenže mezitím zesílilo UV záření natolik, že povrch planety je nyní sterilní a neobyvatelný. Ale pod povrchem...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.