Věra Martinová ukázala krásnou dceru: Věřili byste, že je mezi nimi 26 let rozdíl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věra Martinová ukázala krásnou dceru: Věřili byste, že je mezi nimi 26 let rozdíl?

Věra Martinová (46) s dcerou Anežkou (20)
Věra Martinová (46) s dcerou Anežkou (20) (Aha! - Roman Souček)

Celou rodinu zapřáhla countryová zpěvačka a kytaristka Věra Martinová (53) do svého vůbec prvního sólového koncertu v pražské Lucerně. Na jednom podiu se s ní sešla sestra Lenka (46), manžel Jaroslav Petrásek (52) i nevlastní syn Martin (34). Chyběla jen dcera Anežka (20), která ale všechno jistila ze zákulisí.

Co je doma, to se počítá, řekla si zřejmě zpěvačka a do příprav koncertu, jímž oslavila těžko uvěřitelných 25 let v showbyznysu, naverbovala své nejbližší. Rodina tak z podařeného koncertu měla radost pětinásobnou a zpěvačka ještě ušetřila! „Víc než honorář je pro mě domácí štěstí. Já si ten dnešní kšeft vyberu v naturáliích. Věra říkala, že určitě večer nebude moct spát…,“ usmíval se potutelně manžel Jaroslav.

Martinová také zářila, Lucernou si totiž splnila letitý sen. „Neměla jsem na ni dosud odvahu, ale snad všechny moje kolegyně už koncert v Lucerně měly a čtvrtstoletí na pódiích stojí za pořádnou oslavu,“ sdělila deníku Aha! zpěvačka těsně před koncertem.
Přípravy se ale neobešly bez nervů.
„Maminka má sice hodně nazkoušeno, ale od rána byla trochu nervózní. Pobíhala od jednoho k druhému a řešila každý detail,“ práskla na svou matku Anežka Petrásková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.