Vaidišová před rozvodem se Štěpánkem: Prodělala 25 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vaidišová před rozvodem se Štěpánkem: Prodělala 25 milionů!

Radek seManželství se Štěpánkem Vaidišové vůbec nevyšlo
Radek seManželství se Štěpánkem Vaidišové vůbec nevyšlo (Foto Aha! – Martin Sekanina, Mária Rušinová, ČTK/AP)

Na tenhle rok by asi nejradši zapomněla. Bývalé tenistce Nicole Vaidišové (24) se rozpadlo manželství s Radkem Štěpánkem (35), krátce před rozvodem navíc prodělala pořádný balík peněz.

Vaidišová v květnu po tříletém úsilí konečně prodala svůj luxusní dvoupatrový dům na Floridě, ležící na břehu zátoky v Mexickém zálivu nedaleko vyhlášené tenisové akademie Nicka Bollettieriho.
V roce 2007, ještě když aktivně hrála tenis, ho coby osmnáctiletá nezadaná dívka pořídila za 43 milionů korun. Po sňatku se Štěpánkem se rozhodla nemovitosti zbavit, protože jim s Radkem stačil jeho dům, ležící rovněž v Bradentonu.


Jenže baráček se třemi ložnicemi, třemi koupelnami, v němž nechybí bazén, vířivka nebo posilovna, na dračku zrovna moc nešel. Původně za něj Vaidišová chtěla 28 milionů, nakonec letos na jaře dostala osmnáct. Oproti pořizovací ceně tak prodělala plných 25 milionů!
Je nasnadě, že částka za dům byla součástí rozvodového řízení, které skončilo v létě, takže je možné, že Radek částečně ztrátu vyrovnal. A Vaidišové nejspíš vyplatil i podíl za mezonetový byt 4+kk v pražských Hrdlořezích, který si pořídili jako manželé za 10 milionů. Teď už je napsaný pouze na Štěpánka, který nyní randí s Petrou Kvitovou.



Přečtěte si
prroud
29. 11. 2013 • 11:22

Nejak moc nechapu smysl takhle ladenejch clanku........ma me snad zajimat komu krachlo manzelstvi,nebo se naopak vydarilo,kolik si kdo vydelal penez,kdyz je nabyl poctive,za kolik si co koupil ,nebo prodal? Proc?Co je mi potom,je to jen vec tech,kterejch se primo tejka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.