Drsná máma Žilková: Agátino cukroví bych nepozřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsná máma Žilková: Agátino cukroví bych nepozřela!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto Aha! - Roman Souček,)

O tom, že je herečka Veronika Žilková (52) rodinný typ, není pochyb. Vychovává několik dětí a v podstatě všichni bydlí stále pohromadě. Na svátečním stole by ale přes srdce nepřenesla cukroví pečené dcerou Agátou (28).

Žilková má před Vánoci jasno –cukroví od své dcery jíst nebude. „Agáta peče cukroví každý rok, ale já ho od ní nechci jíst. Ona od svých deseti let peč, ale jak je pořád navoněná, tak její rohlíčky voní parfémem. Takže Agáty cukroví na talíři bezpečně poznáte, protože je takové parfémové, a jak se s tím nechce párat, tak dělá takové obr rohlíky,“ vysvětluje Žilková v magazínu Sedmička.

A to není všechno. Pár týdnů před svátky dokonce Agátu rozplakala! Plánovala totiž svátky oslavit mimo domov a komorněji. „Chtěla jsem strašně odjet a Agáta se rozbrečela a říkala: Maminko, to mi ale přece neuděláš! Takže kvůli Agátě budu trávit Vánoce s celou rodinou. Pořád se těším, že už by děti třeba mohly chtít být se svými partnery, ale naopak to vypadá, že nám přibudou k tomu stolu,“ stýská si Žilková.

 

 



Přečtěte si
katka.n
1. 12. 2013 • 09:25

TEN ČEŠTIN .........Ona od svých deseti let peč, ale jak je pořád navoněná..........

pelagie
1. 12. 2013 • 08:39

To je pořád " vychovává několik dětí " ...prosím pěkně všechny už vychovala ,jsou dospělé, už má jenom tu nejmladší Kordulu ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.