Podivná dohra Slavíka: Ivana Gottová před závěrečnou party utekla! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivná dohra Slavíka: Ivana Gottová před závěrečnou party utekla! Co se stalo?

Gottová přebírá za manžela zlatého Slavíka a následně před půlnocí mizí jako Popelka...
Gottová přebírá za manžela zlatého Slavíka a následně před půlnocí mizí jako Popelka... (Foto Aha! – Pavel Machan, Zbyněk Pecák, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz )

Ta holka neměla vůbec lehký večer! Karel Gott (74) totiž svoji ženu pověřil, aby za něj na Českém slavíku převzala případné oceněné. A to se také stalo. Ivana Gottová (37) šla manželovi nejen pro zlatého »ptáčka«, ale také pro Absolutního slavíka. Přitom se stala terčem vtípků moderátora Jana Krause (60). Po galavečeru Ivana zapózovala fotografům a zmizela domů.


Díky svým nazlátlým šatům z dílny návrhářky Blanky Matragi (60) za 110 tisíc korun byla Gottová princeznou večera. Jen princ jí zmizel na turné do Německa. A tak na ní po celý večer byla vidět velká nervozita. Mnula si ruce, neustále poposedávala…

A pak to přišlo! Gottová převzala za Karla hned dva Slavíky. „Z toho bude mít opravdu radost, neměl dlouho dvě najednou,“ prohlásila na jevišti Státní opery vytrémovaná Ivana. Po skončení přenosu zapózovala fotografům a odjela domů. „Říkala, že je nachlazená,“ řekl zdroj ze zákulisí ankety. To ale nebyl jediný důvod. „Na afterpárty jsem jít bez manžela samozřejmě nechtěla. Oslavila jsem Karlův dvojitý úspěch doma v teplácích. Jen s maminkou a pár přáteli,“ prozradila deníku Aha! Ivana.

A co dělal v tu chvíli Gott? „V hotelu ve Stuttgartu, kde jsme v ten večer koncertovali, jsem pozval všechny své kolegy na panáka. Řekl jsem jim: Tuhle rundu platím já,“ prozradil zpěvák, který v Německu zůstává až do pátku.

Gott porazil Kluse o 47 bodů: Pozor, neplést si to s hlasy!

Karel Gott (74), který se po roční pauze opět vrátil na trůn, podle pořádající agentury porazil druhého Tomáše Kluse (27) o 47 bodů. Nejde ale o hlasy! „Hlasující vyplňují první tři místa. Za první jsou 3 body, za druhé 2 body a za třetí 1 bod,“ vysvětlil šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský. Ve skutečnosti tak mohlo Gottovi přijít jen o 15 až 20 hlasů více. Rozdíl mezi Klusem a Mistrem byl tedy ještě těsnější. Nicméně ve výsledcích je jasně vidět, že Tomášovi oproti loňsku ubylo hodně fanoušků.



Přečtěte si
sugarbitter
30. 11. 2013 • 19:04

Paní Gottová jen do "Lkrásy" hodně investuje, takže zlatavé šaty a la Ofelie upoutávají, ona kdyby byla bez peněz, tak po ní ani pes neštěkne. Snad poroto se také tak snažila. A inteligentní žena nepotřebuje zlatokopit.

mandat
30. 11. 2013 • 17:33

Presne tak. Gottova byla vzdycky strasidlo a diky operacim vypada jak 10 strasidel.

mandat
30. 11. 2013 • 17:32

Kdo, ze je krasny ?????????????? Gottova ?????????????? Zajdete si k ocnimu. Ani po tech vsech operacich neni nic moc. Je neprirozena a umela. Studena, jak psi cumak.

street
29. 11. 2013 • 01:43

preplastikovana voskova figurina Gottova neni vubec hezka, je to nekolikrat presita, prumerna zenska, ktera neumi vubec mluvit, chybi ji sarm, postrada smrnc, charisma atd. - to se neda naucit ani nikde koupit... a ze Mistr Gott skoro porad vyhrava - no umi, jeste stale mu to hezky zpiva, ale ne tak jako pred lety...

barbora33
28. 11. 2013 • 19:18

Přesně tak, že dostal moderování večera, fajn, ale pro prachy v tom otočil celou rodinu... Jeho vtipy mám ráda a většinou se ráda zasměju. Slavíky jsem neviděla, ale přesně - slušným lidem, co mu rovnou do xichtu neřeknou, že to přehnal a ať se jde vycpat se smějete a z něho děláte borce? To pan Kraus se neumí chovat, neví kdy přestat a kde jsou hranice dobrého chování a vkusu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.