Poznáte, která slavná zpěvačka se nechala vyfotit ve spodním prádle a bez hlavy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poznáte, která slavná zpěvačka se nechala vyfotit ve spodním prádle a bez hlavy?

Pod vodou se objevila pěkná rybka...
Pod vodou se objevila pěkná rybka... (Foto: Facebook.com)

Zpěvačka je dcerou jazzového a swingového zpěváka, se kterým se jako malá plavila na lodích, kde hrál. Stala se šestinásobnou mistryní ČR ve stepu. Také se věnovala dabingu a má na svém kontě přes dvě stě filmů a seriálů. Pořád nevíte?

V mládí bývala součástí dívčího hudebního tria Black Milk. Od rozpadu skupiny na jaře roku 2005 má na svém kontě už čtyři sólová alba. Jako první Češka získala nabídku od společnosti Walt Disney a nazpívala titulní píseň „Já chci jen to, co chci“ k animovanému velkofilmu „Na vlásku“.

V létě se vdala a na její honosné svatbě byla přítomna i rodina prezidenta republiky, jemuž zpívala na  mítincích při volební kampani. Ještě donedávna jste ji mohli podpořit svými hlasy v soutěži Český Slavík Mattoni 2013. Správně, nejedná se o nikoho jiného, než o Terezu Kerndlovou (27).
...poznali jste jí?
Tyto lehce erotické fotky, na kterých Tereza opět odhaluje svou krásnou mladou postavu, pocházejí z pobytu v Izraeli, kam zavítala se svým novomanželem René Mayerem (43) již velmi krátce po návratu z Ameriky. Stráví v Izraeli celkem dva týdny a doprovází sem jako starostlivá dcera svoje rodiče: „Maminka se zde rehabilituje po těžkém úrazu nohy, má mnohačetné zlomeniny kotníku, a my si tu užíváme sluníčka a společných chvil,“ přiznala Tereza pro deník Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.