Ubohé! NeVyVolená Eva močila gayovi do čaje a dalším míchá projímadlo s energeťákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ubohé! NeVyVolená Eva močila gayovi do čaje a dalším míchá projímadlo s energeťákem!

Eva se ráda zasměje neštěstí druhých.
Eva se ráda zasměje neštěstí druhých. (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Na internetu se objevil videozáznam z castingu VyVolených, konkrétně útržek rozhovoru se zlatokopkou Evou, která již v té době měla jet v podvodech na zákaznících pardubického autobazaru. Člověk by neřekl, jak někoho může pobavit zlá "legrace" na cizí účet. Evička se smála, až z toho plakala.

Spolubydlící pil její moč

"Já jsem bydlela s jedním teplým kamarádem a bydlel tam ještě jeden teplej kamarád a on mě nějak naštval a nechtěl mě pustit na záchod, tak jsem mu načůrala do konvice s čajem a on to potom vypil," dusila se smíchy na castingu Feureislová, jakoby to bylo opravdu vtipné. Poté exces omlouvala tím, že dotyčný byl opravdu zlý a myslel si, že je nejchytřejší. Tak mu to Evka nandala!

Jedařka donutila kamaráda na velkou

"Ještě tady máme s Gabčou (obrací se na kohosi ze štábu VyVolených) jednoho takovýho oblíbenýho, a tomu jsem zase dala do Semtexu Gutalax a on se posr*l! To jste neviděli, ten tam lítal," zajíká se vzpomínkou na historku Eva Feureislová. Je vidět, že je to veselá kopa a mnohamilionové dluhy jí náladu nedokáží zkazit.

Přečtěte si
eva666
26. 11. 2013 • 10:41

A proč mě to nepřekvapuje? Však ono se jí to v krymu vrátí, tam jí nejspíše do čaje přímo nase.rou. Jediné, co mě ně tom zaráží je, že Prima zjistila na gastingu, co je ta ženská za hovězinu a přesto jí umožnila jít do vily. To fakt čekali, že tam ostatním uvaří čaj ze svých chca.nek? Tak nevím, kdo je větší ubožák, ta zlodějka nebo ti dementi z PRIMY?

tondapraha
23. 11. 2013 • 21:32

Teda,toje humus co tady čtu?Proč ten odpod Evu,pořád zviditelnujete??Takový hnuj je třeba,vykydat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.