Tančící obr ve StarDance: Bugár pochroumal tanečnici žebra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tančící obr ve StarDance: Bugár pochroumal tanečnici žebra!

Bývalý atlet a diskař Imrich Bugár s tanečnicí Jitkou Šorfovou
Bývalý atlet a diskař Imrich Bugár s tanečnicí Jitkou Šorfovou  (Foto pro Aha! – Dagmar Vyhnálková, archiv ČT, ara)

195 cm vysokého Imricha Bugára (58) museli z televize měsíc »ukecávat« než se odhodlal a svolil k první zkoušce ve Star Dance. I když během tréninků shodil už 10 kilo, stejně je nejrobustnějším tanečníkem soutěže. Spolu s jeho občasnou nemotorností tahle kombinace může přinést jediné-zranění jeho křehké taneční partnerky Jitky Šorfové.

Hřmotný sportovec někdy neodhadne svou sílu, což dokonce vedlo k nastartování jeho sportovní kariéry. „V zimě jsem hrál házenou, a když jsem jednou míčem při sedmimetrovém hodu zlomil brankáři nohu v kotníku, šel jsem k disku,“ vzpomíná Bugár, jehož rekord v hodu diskem je neuvěřitelných 71, 26m, v Nedělním Blesku.

Star Dance má však k atletice hodně daleko a Bugár dokáže být během soutěže nejistý. Není proto, že občas dojde k zranění.“Myslím, že jsem tak dvaapůlkrát větší,“ přemítá tančící obr. „Minule jsem jí trochu namohl žebra, při zvedačce jsem ji špatně uchopil,“ vzpomíná. Ale 171 cm vysoká tanečnice Jitka se během zkoušek také dokáže rozvášnit a partnera zranit. „Naposledy jsem od ní dostal takovou bombu nohou do kolena, že už jsem se viděl na klinice, jak mi z něj zase tahají vodu. I loktem už mě vzala, ale to se stane,“ vysvětluje Bugár. Inu neříká se nadarmo -  sportem k trvalé invaliditě…

 



Přečtěte si
janyna
19. 11. 2013 • 11:11

Myslím si, že hřmotní sportovci do taneční soutěže nepatří (Bugár, Kašpárková). Jsou dost nemotorní a chybí jim ten správný "švih". Alespoň pro mě to není na ně hezký pohled.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.