Pavel Zedníček prolomil mlčení: Jaký má teď vztah s nevlastní dcerou Lucií? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pavel Zedníček prolomil mlčení: Jaký má teď vztah s nevlastní dcerou Lucií?

Jaké má Pavel Zedníček vztahy s nevlastní dcerou?
Jaké má Pavel Zedníček vztahy s nevlastní dcerou? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Herec a bavič Pavel Zedníček (64) »vyženil« v prvním manželství s tanečnicí Taťánou Staudacherovou (67) dceru Lucii (45). Ta se před lety odstěhovala ke své lásce do Brna a do Prahy jezdí jenom za pracovními příležitostmi a údajně raději bydlí v hotelech, než u nevlastního otce. Jak to vypadá, když se setkají?

Lucie Zedníčková v Brně vychovává své dvě děti – Amélii a staršího Mikuláše, které má s manželem Vítem Pokorným. V moravské metropoli má také angažmá v divadle a do Prahy pravidelně jezdila v době natáčení neúspěšného seriálu Ententýky. Před rokem v hlavním městě natáčela i VIP Prostřeno a ještě tenkrát se ke vztahu se svým otčímem nechtěla vůbec vyjadřovat. Novináře poslala tam, kam slunce nesvítí a namísto u Zedníčka přespala v hotelu.

Podle Pavlovy partnerky Hanky Kousalové to nebyla výjimka a Lucie se vlastnímu otci, pokud natáčela v Praze, neozvala nikdy. Sám Zedníček tvrdí, že žádné neshody mezi nimi nepanují. „Když se potkáme, tak se s Lucií normálně bavíme. Nemáme spolu problém, takže není pravda, že se spolu nebavíme,“ tvrdí magazínu Sedmička.

Jeho nevlastní dcera ale už několik let sama aktivně přítomnost otčíma nevyhledává a děti vychovává v Brně. Tak to vypadá, že herec zůstane ochuzen o roli dědečka.



Přečtěte si
20tina12
13. 7. 2015 • 20:48

Souhlas s protekcí!! Vyčůraná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.