Jágrova "Ex" Puhajková vyslyšela volání srdce: Vyrazila za svým hokejistou do Ameriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jágrova "Ex" Puhajková vyslyšela volání srdce: Vyrazila za svým hokejistou do Ameriky!

Krásná Inna má hokej a hokejisty ráda. Teď za jedním vyráží do Ameriky.
Krásná Inna má hokej a hokejisty ráda. Teď za jedním vyráží do Ameriky. (Foto Aha! - Karel Kopáč, Sport – Jaroslav Legner, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

„Na 14 dní jedu do Ameriky. Sama,“ culila se moderátorka TV Nova. I přesto, že jsou s legendárním hokejistou pořád kamarádi, za ním se na návštěvu rozhodně nechystá. A že by o samotě chtěla poznávat krásy USA? Kdepak.

„Randí už pár měsíců s Jirkou Tlustým, jede za ním,“ práskl Aha! zdroj z okolí Puhajkové. Čili další reprezentant, Kladeňák a vynikající útočník. Půvabná černovláska sice nedávno přiznala, že s hráčem Caroliny, který si ročně přijde na 30 milionů, byla několikrát na rande, vztah však stále potvrdit nechce. Na otázku, jestli je teď zadaná, ve středu s lišáckým úsměvem odpověděla: „Radši se k tomu nebudu vyjadřovat.“


Asi jí není moc příjemné, že zalovila tak blízko Jaromíra. Navíc Tlustého Carolina hraje proti Jágrovu New Jersey 29. listopadu a tohle střetnutí by pro Innu nemuselo být nejpříjemnější. Jenže láska je prostě láska. Navíc Jiřímu se moc nedaří (3 body ve 12 zápasech) a potřeboval by pozvednout...



Autor:  kru,bej

Přečtěte si
fanynka13
8. 12. 2013 • 07:28

Nelibi se mi vyrazy ze Puhajkova lovi, je to mlada krasna slecna pracuje v mediich a tak ma blizko k urcitym lidem obojiho pohlavi. S hokejistou se tezko seznami treba prodavacka nekde ve stanku nic proti prodavackam ale kazda profese ma k nejakym lidem bliz a k nejakym dal......Prejme Ine lasku s mladym muzem at je to kdokoli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.