Hanka Kynychová pěje ódy na své nové silikony: Komu je ukážu, tomu se líbí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hanka Kynychová pěje ódy na své nové silikony: Komu je ukážu, tomu se líbí!

Hanka Kynychová
Hanka Kynychová (Foto Aha! – Roman Souček)

Moderátorka Hanka Kynychová (44) sice na jaře musela řešit problémy s exekucí, ale to jí nezabránilo jít na výměnu silikonů. Teď se s novými ňadry neváhá pochlubit.

Dříve jí prý malá prsa nevadila. Až po prvním dítěti zjistila, že nadupaný výstřih jí sedne víc a rozhodla se jít poprvé pod kudlu.

„Jako matka tří dětí jsem začala přemýšlet o odstranění prsních žláz. Ukázalo se, že jsem naprosto zdravá. Takže jsem tento zákrok zavrhla, ale pan doktor mi doporučil vyměnit po dvanácti letech implantáty. Současné implantáty už se prý měnit nemusí, ale starší raději ano,“ popisuje cvičitelka na stránkách iDnes.cz A nová prsa si nemůže vynachválit. „Jsem moc spokojená, protože si myslím, že k mému tělu prsa patří. Ale Bůh mi je nenadělil. Všichni, kdo je doposud viděli, říkali, že jsou krásná,“ říká Kynychová. Díky novým implantátům se konečně cítí sexy a žensky.



Autor:  mpa

Přečtěte si
honzadv
18. 11. 2013 • 07:36

Kdysi jsem si myslel, že je Kynychová normální a prima ženská. Mýlil jsem se. Ukázalo se, že je jednoduchá až primitivní a tupá. A chtěla odstranit prsní žlázy , nebo staré silikonové pytlíky? Bože můj, do čehos' to duši vrazil!!!

abstergo
30. 10. 2013 • 10:45

Hanko, Hanko, ty máš IQ bublajícího bahna...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.