Silikonová Darina: Dva nové soudy na krku, rodina mrtvého s ní ještě neskončila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Silikonová Darina: Dva nové soudy na krku, rodina mrtvého s ní ještě neskončila!

Postaví se Darina Rolincová k oprávněným nárokům rodiny mrtvého čelem?
Postaví se Darina Rolincová k oprávněným nárokům rodiny mrtvého čelem? (Foto: Aha! - Pavel Machan, Ladislav Křivan, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Někdo zaplavuje sociální síť svými obrázky z Francie, Španělska, chlubí se fanoušky a rozdává bezstarostné úsměvy. Jiným nezbývá, než chodit na hrob mrtvého táty a manžela a soudit se kvůli jeho zabití s nepříliš soudnou, a už vůbec ne uznalou zpěvačkou. Rolincová rodině oběti Jindřicha Rotrekla ještě nezaplatila ani korunu.

Exekuce zastavena

Do sebe zahleděná krasavice a pěvkyně pochybné kvality má konečně volné ruce a může disponovat svými domy v Mukařově a Tuchoměřicích, které dal soud do zástavy. "Exekuce proti majetku paní Rolincové byly zastaveny, protože došlo k dohodě s pojišťovnou, jež doplatila plnění," uvedl v časopise Sedmička právní zástupce poškozené rodiny Rotreklových. Exekuce byla vedena na částku 641 756 korun.

Ať zaplatí další škody

Jenže to není vše. Možná si Dara oddychla, že vše za její zabití zalepila pojišťovna a ona si dál může hrát na slavnou. Ve skutečnosti už se rozjíždí další dva, tentokrát občansko-právní spory. "V jednom z nich se paní Rotreklová domáhá uhrazení ušlého výdělku za dobu pracovní neschopnosti, poplatek za odhlášení zničeného skútru a podobně," řekl Friml s tím, že se jedná o desetitisícové položky. A co řádná satisfakce Daro?

Druhý spor se týká odpovídajícího zadostiučinění. "Rodina má na takové odškodnění nárok, protože vnučka vyrůstá bez dědy, dcery nemají otce, paní Rotreklová nemá manžela," sdělil podstatu nového sporu Karel Friml. Jenže Darince se nebude chtít platit. Cítí se nevinná, pro ni je tragédie nejspíš dávno zapomenutou epizodou. Průtahy způsobovala svými kontroverzními odvoláními již v trestně-právním řízení, není důvod očekávat změnu taktiky.



Přečtěte si
alata
2. 1. 2014 • 09:06

alata
2. 1. 2014 • 09:06

alata
2. 1. 2014 • 09:05

alata
2. 1. 2014 • 09:04

alata
2. 1. 2014 • 09:04

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.