Tajemství Karoliny Slunéčkové: Byla na černochy, ale románek měla s Munzarem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Karoliny Slunéčkové: Byla na černochy, ale románek měla s Munzarem!

Hrob Karolíny Slunéčkové zůstává téměř opuštěný. Zdá se, že její syn nemá potřebu jej navštěvovat.
Hrob Karolíny Slunéčkové zůstává téměř opuštěný. Zdá se, že její syn nemá potřebu jej navštěvovat.

Sympatická herečka Karolina Slunéčková (†49) zazářila před kamerami i na divadelních prknech. Třicet let prožila po boku jediného muže, ale ještě před svatbou prý měla románek s tehdejším spolužákem Luďkem Munzarem (80).

Ačkoliv Slunéčkovou dostihla zákeřná rakovina v poměrně mladém věku, stihla toho za svůj život mnoho. Po absolvování DAMU dostala angažmá v Divadle na Vinohradech a později se začala objevovat v mnoha filmech a seriálech. Kromě Ženy za pultem zazářila i Noci na Karlštejně, Kulovém blesku či Markétě Lazarové.

Úspěchy slavila i v osobním životě. Svoji životní lásku Rudolfa Vodrážku poznala už na studiích a po několikaleté známosti se vzali. Předtím ale podle informací magazínu Sedmička měla Slunéčková prožít románek se svým spolužákem a hereckým kolegou Luďkem Munzerem, ačkoliv její vkus směřoval spíše k exotičtějším typům mužů. Alena Vránová v dokumentu Předčasná úmrtí na ní vzpomíná jako na smyslnou ženu, která si neodepřela žádnou životní radost. „Vyprávěla nám, jak se jí líbí černoši, protože mají takové pusy a jsou krásní. Byli pro ni rajc,“ vzpomíná herečka.



Přečtěte si
majojo
8. 2. 2014 • 09:54

Mám pocit, že v polovině bulvárem jmenovaných filmů jaksi nehrála. V Noci na Karlštejně tedy určitě ne.

pekna.potvora
29. 10. 2013 • 10:32

takže ty vyhľadávaš trinástky..?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.