VyVolená Romana opustila vilu: Ostatní soutěžící to šokovalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VyVolená Romana opustila vilu: Ostatní soutěžící to šokovalo!

Romana si oblékla fešácké růžové triko a vyrazila splnit svou občanskou povinnost.
Romana si oblékla fešácké růžové triko a vyrazila splnit svou občanskou povinnost. (TV Prima)

Čas od času některý z VyVolených na část dne opustí vilu. Mirek tak jednou putoval na vyndávání stehů, Thomas si šel popovídat s kamarády policisty a protekční mazánek Vladko si udělal malý výlet na pokyn produkce. Teď nasedla do primáckého passatu i Romana. A ostatní VyVolení jen zírali.

Za vším hledej politiku, chtělo by se říct. Už příští týden totiž čekají Českou republiku mimořádné volby do Poslanecké sněmovny a ani Vyvolení o tuto možnost ovlivnit českou politiku nepřijdou. I když většina ze soutěžících to netuší, vše je zařízeno, aby se volby mohly nerušeně konat i ve Vile. Dnes odpoledne tak VyVolená Romana pod záminkou setkání se s jejím největším fanouškem opustila Vilu a vypravila se štábním vozem na místní poštu pro voličský průkaz.

Okamžitě po jejím odchodu ve Vile zavládlo naprosté ticho a nikdo netušil, kam vlastně šla. Vše se ale pochopitelně vcelku brzy vysvětlilo a Romana může svým hospodským chraplákem dál peskovat muže i ženy obývající příčky ze sádrokartonu.



Autor:  ph

Přečtěte si
samp007
21. 10. 2013 • 20:52

Tak článek je opraven, passat už je primácký a já budu za bl.ce

samp007
21. 10. 2013 • 17:18

Je krásný, jak si komerční televize pomáhají . Nova dělá taxíka a vozí passaty vyvolené z Primy po výletech? Trochu v tom má autor článku zmatek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.