Trapas neVyVolené Zdeničky: Chtěla působit sexy, lidé ji poslali na E55! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trapas neVyVolené Zdeničky: Chtěla působit sexy, lidé ji poslali na E55!

Takhle vidí Zdeničku někteří fanoušci - jako prodejnou ženu u silnice hříchu.
Takhle vidí Zdeničku někteří fanoušci - jako prodejnou ženu u silnice hříchu. (Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Z krátkodobé lásky pro televizní kamery zbyly jen trosky a neVyVolená Zdenička se tak všemožně snaží ještě alespoň na chvíli zaujmout a nezmizet v zapomnění stejně rychle jako další odpadlíci z vily. Ač údajně zcela švorc si nechala udělat příčesek a vyfotila se v drahém autě. Jenže její snaha nakonec dopadla zcela jinak, než si představovala…

Kde Zdenička vzala na drahý příčesek a kdo jí půjčil mercedes, ve kterém se fotila, není jasné. Proč nicméně část svých nových fotek zveřejnila, je zřejmé. Poté, co Thomas vybalil, že už randí s novou slečnou, která se věnuje dřině v porno průmyslu, chtěla Zdeňka prostě dokázat, že právě ona je tou nejkrásnější osudovou ženou.

Jenže prakticky okamžitě poté, co zveřejnila nové snímky na facebooku, se do ní fanoušci pořádně opřeli. Nejdřív jí přirovnala k herečce z lechtivých filmů, následně ji poslali pracovat na E55. Řešit se pochopitelně začalo i to, jak se dostala za volant mercedesu. Tak nebo tak, rozhodně se Zdeničce znovu podařilo zaujmout. Že to není zrovna v pozitivním smyslu, nejspíš nevadí. Pro silikonovou krásku, která údajně kvůli bídě přespávala v autě, je přece důležité být hlavně vidět.



Autor:  ph

Přečtěte si
hadaja
9. 11. 2013 • 17:50

Blahoslaveni chudí duchem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.