Zdenička krutě zradila Thomase: "Nemiluju ho!" řekla a odešla spát k jinému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdenička krutě zradila Thomase: "Nemiluju ho!" řekla a odešla spát k jinému!

S ochodem z vily skončila i láska. Zdenička teď hledá někoho jiného.
S ochodem z vily skončila i láska. Zdenička teď hledá někoho jiného. (Foto: TV Prima)

Šťastné shledání ještě před několika dny zamilovaných hrdliček se konalo až v neděli. Oba protagonisté natáčeli Noční show s Agátou Prachařovou (28). „Potkali jsme se až v neděli, protože se cítím unavená a vyčerpaná ze všeho.

Něco jiného byl vztah v reality show, a něco jiného je pravá realita,“ prozradila nám Zdeňka Soušková. „Thomase mám ráda, ale nemiluju ho! Uvědomila jsem si to po odchodu z vily,“ překvapila.

„Zdeňku jsem nevyzvedl, protože mi produkce VyVolených nedala vědět o tom, že opouští vilu. Asi to chtěli udělat zajímavější pro diváky,“ vysvětlil láskou slepý Thomas svou neúčast při odchodu Zdeňky z Vily. Překvapivě pak sám dodal: „Pana Šedu neznám a v životě jsem ho neviděl. Zdeňka tvrdí, že u něj spala jen jednu noc a to, když on nebyl doma. Hlídla mu psa. Já ji miluji, ale je pravda že jsme si nic neslibovali. Zdeničce věřím.“ Se Zdeňkou si dal po natáčení Noční show jen polibek. Ona pak nasedla do auta a odjela ke kadeřníkovi. Thomas zase do Hradce Králové.

A co na to všechno říká třetí aktér milostného románu? „Zdenička u mě spala několik nocí, vztah spolu zatím nemáme. Do budoucna to ale rozhodně nevylučuji. Je to moc hezká holka, tak uvidíme, co se stane,“ řekl deníku Aha! Michal Šeda. Thomasi, to pro tebe nevypadá moc dobře...



Autor:  David Turek

Přečtěte si
jity
15. 10. 2013 • 13:07

Proč by ho Zdenička měla milovat, chytrý není, peníze nemá a je to proti ní starý kozel.

hillaarkaa
15. 10. 2013 • 12:28

Jsem to říkala,že ji svědí a shání love,určo někdo z TV se jí za pár šluků a přírazů ujal Ještě o té sééreblitě uslyšíme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.