Lucie Bílá kvůli tvrdé dietě 2 měsíce pořádně nejedla a tvrdí: Čaj je vlastně jídlo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá kvůli tvrdé dietě 2 měsíce pořádně nejedla a tvrdí: Čaj je vlastně jídlo…

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Ringier Axel Springer Roman Souček / Paparazzi)

Zpěvačka Lucie Bílá má před sebou velké turné a před jeho začátkem na sobě dře jako kůň. Už dva měsíce drží velmi přísnou dietu a dohromady zhubla už 7 kilo. Ale štíhlejší vzhled nemá zadarmo, po týdnech dodržování tvrdých stravovacích pravidel začíná vypouštět do světa překvapivé poznámky.

Jak celá dieta funguje? „Jí se třikrát denně a dodržují se pětihodinové pauzy. Nesmíte pít alkohol ani kafe a čaj se může pít jen v době jídla, protože je to také svým způsobem jídlo…“ vysvětluje zpěvačka v magazínu Glanc. I když jí shozené kilogramy dělají radost, prioritou je prý cítit se dobře. „Nejde o hubnutí, jde o to, mít i sílu a energii.“

Nová dieta ji dělá dobře, a i když už tolik zhubla, s tvrdým režimem chce pokračovat i v budoucnu. „Měla jsem období, kdy jsem se na sebe nerada dívala do zrcadla. Snažila jsem se to různými způsoby změnit, ale nějak to nešlo. Moje povolání je tak chaotické, že je strašně těžké udržet při něm nějaký řád.“

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
gordon
24. 10. 2013 • 16:47

sláva se v zaprděném česku neodpouští. Závist jen kvete. Pravdivý vtip, za který byla už moje babička po škole: Soused má kozu. Němec: chci mít dvě. Američan: chci mít mnohem větší.Čech: chci, aby mu chcípla.

eliska61
20. 10. 2013 • 19:38

Přesně tak!! Mně se líbila, když zpívala ještě Neposlušné tenisky..., nebyla vychrtlá, ale byla tak akorát. Teď si myslí, že nějaká dieta to zachrání. Ale přesně naopak!! A jak si piřád šaá na břícho, jeslti je ploché, děsný! Prostě trapný!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.