Agáto, Prachař se ti peleší s Jeníkovou! Navíc má čekat dítě s cizinkou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Agáto, Prachař se ti peleší s Jeníkovou! Navíc má čekat dítě s cizinkou...

Jakub má techtle mechtle se starší Jeníkovou a ještě k tomu na něj čeká cizinka s dítětem...
Jakub má techtle mechtle se starší Jeníkovou a ještě k tomu na něj čeká cizinka s dítětem... (Foto: Aha! - Martin Pekárek, Roman Souček, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Tak a bude tóčo! Agáta Hanychová (28) tak dlouho chodila se džbánem pro vodu, až se ucho utrhlo. O přísném režimu, který musí v domácnosti trpět Jakub Prachař (30) jsme nedávno informovali. Nyní se na světlo světa dostávají první hořké výsledky krutého zacházení. Muzikant totiž skončil v náručí o mnoho starší Veroniky Jeníkové (49). A ještě k tomu Jakubovi předpovídá kartářka další pletky.

Jakub musí dělat, co mu řeknou

Prachaře s Evičkou Tričko svedlo dohromady natáčení druhého dílu vekslácké klasiky Bony a klid. V časopise Sedmička se hned pochlubil: "Budu mít postelové hrátky s Veronikou Jeníkovou." A co na to Agáta? Ta samozřejmě ví od začátku, že Jakub musí dělat to, co mu předepisuje scénář. Všechno bude jenom jako, tak snad nebude manžela bít.

Zklamání v posteli

Jediný problém vidí sympatický hudebník v tom, že role mu není úplně psaná na tělo. "V posteli mám podle scénáře strašně zklamat, což mi není podobné," stěžuje si protagonista nezaměstnaného a zadluženého Martina z Boleslavi. Doufá, že to nebude tak žhavé, jak se píše ve scénáři. Prachařovo dítě s neznámou cizinkou!

Co ovšem žhavé je, tak to se odehrává na jiné půdě, tentokrát v soutěži Česko Slovensko má Talent. V nadcházejícím dílu soutěže se dostal Prachař do rukou kartářce, která rozhodně mladé manžele nepotěšila. Jakuba prý čeká seznámení s cizinkou, která mu porodí dítě. Agáta bude muset dát pozor, karty nelžou!



Přečtěte si
danyka
2. 8. 2014 • 21:24

aha, tak proto Jakub nebyl v soutěži

sugarbitter
12. 10. 2013 • 13:11

Když mám lehké mravy, tak bych měla zůstat jednou provždy soliterem. To platí asi pro oba: Neznavažovat institut manželství, legrace si lze dělat i jinak, a nepřivádět na svět děti.

eisenbieger
11. 10. 2013 • 06:53

tak zrala 49.leta je samozrejme zkusena milenka a kazdej fajnsmeker bude brat tu jenikovou ..ja taky ! agata bude povrchni roztaznoska a to je o nicem .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.