VyMydlení VyVolení: Nikol se ve sprše nabídla Honzovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VyMydlení VyVolení: Nikol se ve sprše nabídla Honzovi!

Honza zkušeně namasíroval Nikol jak stehna, tak dekolt.
Honza zkušeně namasíroval Nikol jak stehna, tak dekolt. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Už to vypadá, že vše důležité se ve vile VyVolených odehrává ve sprše. Poté, co se pod proudy horké vody sbližoval Thomas zvaný Čupřinka se svou expřítelkyní Sabinou, se totiž intimnostem na stejné místě oddával další nový pár z vily.

Společnou sprchovačku si tentokrát dopřála Nikol s Honzou. Je zřejmé, že po odchodu Pepy, pro kterého měla Nikol slabost, se začala sbližovat s právě s urostlým Honzou. A vlastně se jí není co divit. Kromě gayů Vladka a Ládíka je ve vile dalším heterosexuálním muže už jen Thomas a ten má, co se žen týče, v hlavě pořádný chaos (slušně řečeno).

Nikol požádala Honzu, aby jí namydlil. A ten se veledůležitého (a velepříjemného) úkolu s radostí ujal. Nikol si totiž kromě zad zjevně nedostáhne take na prsa, na břicho ani na stehna, a tak pomohl Honzík, který má zjevně ruce o dost šikovnější. Oba si tak dovádění pořádně užívali a dá se čekat, že tohle intimní sblížení nebylo poslední. Pokud tedy Honza nevyletí z vily stejnou rychlostí jako jeho předskokan Pepík.



Autor:  ph

Přečtěte si
demonxxx
10. 10. 2013 • 14:33

Honzík, jak neustále za každým slovem tó, tó... Vymáčknout se neumí a Nikol šlápo.a ta se lepí na každýho vola.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.