Zděšená maminka VyVolené Lucky: Na svou dceru se nemůžu dívat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zděšená maminka VyVolené Lucky: Na svou dceru se nemůžu dívat…

Maminka VyVolené Lucie se na svou dceru radši nedívá...
Maminka VyVolené Lucie se na svou dceru radši nedívá... (FTV Prima)

VyVolená Lucie (26) z Vily není žádný svatoušek. Sex si prý dopřává i dvacetkrát denně, a když produkce VyVolených zajistí alkohol, tak se nejenom rozpovídá o svých intimnostech, ale s chutí se s ostatními soutěžícími pustí do striptýzu. Není divu, že je to na její maminku trochu moc.

„Vyvolené nesleduji záměrně, protože se nechci rozčilovat tím, co se tam děje a myslím, že rodiče nemusí vědět úplně všechno o svých dětech,“ vysvětluje maminka čerstvě ostříhané rebelky Lucky. „Babička by samozřejmě ráda měla z vnučky princeznu s vlasy do půl zad, která se bude strojit do šatiček, ale to Lucka nikdy nebyla,“ prozrazuje reakci rodiny na nový účes.

Jako jedna z mála soutěžících nebyla Lucka před nástupem do vily na podpoře a věnovala se psům. Ke se u ní taková láska k němé tváři vzala? „Když byla Lucka v nejhorší pubertě, tak jsem ji odvezla na psí tábor a tam, jakmile viděla všechny ty kynology tak mi se svojí tříbarevnou hlavou s brekem říká: Já tady mezi těmi blázny nebudu, maminko, nenechávej mě tady!“ A jak to celé dopadlo? „Po třech dnech mi začaly chodit nadšené dopisy a fotky a další tábor už si Lucka zařídila sama,“ popisuje její maminka.   Prozradila nám taktéž podrobnosti vztahu Lucie a jejího mladšího přítele Adama a jako hlavní důvod jejich rozchodu byla prý únava ve vztahu. Mladí milenci místo toho, aby spolu chodili ven, spolu hned začali žít a museli tak řešit dospělé problémy domácnosti. „Tohle ten vztah uzemnilo, oba potřebovali odstup a ještě si užít,“ doplnila.

 



Autor:  onl,mpa

Přečtěte si
vladka.65
6. 10. 2013 • 20:06

mirkazam
6. 10. 2013 • 14:52

Matinka Lucky....na svou dceru se nemůžu dívat. Tak to pani nejste sama !!!

egyptanka
6. 10. 2013 • 13:36

Nevím,proč by se měly stydět mámy,holky snad mají mozek.

jity
6. 10. 2013 • 10:59

Maminka hlavně, že žila jak se líbilo jí. Vyprávěla jak byla ve stanu v Turecku šťastná. Kde je také nějaký otec, ten se nestaral, když byly na tom obě finančně tak špatně? Holka by byla potřebovala rovnátka a cvičit páteř, má trochu ohnutá záda. Ten zadek by tam holka ukazovat nemusela, vždyť už se tanga moc ani nenosí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.