Vladkův výstup s matkou kvůli rodině: Měním si příjmení, nehlašte se ke mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vladkův výstup s matkou kvůli rodině: Měním si příjmení, nehlašte se ke mně!

Vladko si z mládí v sobě nese smutná traumata...
Vladko si z mládí v sobě nese smutná traumata... (TV Prima)

Zúčtování přineslo řadu šokujících odhalení o životě Vladka Dobrovodského. I on měl možnost setkat se s příbuznými v přímém přenos. V jeho případě natáčecí studio navštívila jeho matka. Téma rodina, byla vždy pro tohoto soutěžícího citlivým tématem – nyní už konečně víme proč.

Vladko si se svou matkou řekl daleko více, než za posledních pár let - ba co možná, i víc, jak za celý život. Nenávistí a osočováním vůči vlastním sourozencům nešetří, zejména vůči své mladší sestře. Nemůže totiž přenést přes srdce, že se jí dostalo vzdělání, po kterém on sám tak prahl a ona jej nevyužila. Celkově to vnímá tak, že byla mladší sestra upřednostňována.



Jeho matka se ale brání slovy: „Prožili jsme si mnoho, žili jsme v ghettu a dřeli bídu  - nechtěla jsem, aby to samé zažilo i moje nejmladší dítě.“ Temperamentní Vladko ale silně vyjádřil nenávist na účet svých sourozenců a stejně tak zbytku rodiny. Nepřeje si, aby ho kontaktovali nebo ho považovali za člověka, kterého znají a jsou s ním v rodinném vztahu. Proto se rozhodl k poslednímu kroku a hodlá změnit jméno!




Autor:  moc,Linda Nguyenová

Přečtěte si
mirkazam
4. 10. 2013 • 08:07

Stručně a jasně...Vladko komediant každým coulem !!!!

winterfreshka
3. 10. 2013 • 11:49

Myslím,že Vladko tam má úlohu akčňáka a přitahovače diváků k obrazovkám,tipuji že vydrží do posledního duelu.Jinak názory té rádoby paní psycholožky někdy v TV jsou také ...úděsné

marais
3. 10. 2013 • 09:46

Že se Vladko nestydí! Takový hezký člověk, navíc je ve věku, kdy má mít vlastní rodinu, sám si mohl vzdělání doplnit jako jiní! Osočovat mámu a brečet nad dětstvím je opravdu trapné.

mirkazam
3. 10. 2013 • 08:09

Trapný komediant Vladko protěžovaný Primou.K jeho teátrálním výstupům není potřeba komentáře...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.