VyVolená podvodnice Eva: Patří za mříže, jdou po ní desítky okradených! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VyVolená podvodnice Eva: Patří za mříže, jdou po ní desítky okradených!

Eva zřejmě neunikne vězení!
Eva zřejmě neunikne vězení! (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Zoufalá zlatokopka Eva Feureislová (23) je od začátku nesympatická snad každému, kdo její trapné počínání sleduje. Již několikrát se ze sebe snažila udělat chudinku s pohádkou o 200 milionech dluhů a její roli bílého koně coby majitelky a jednatelky vytunelovaného autobazaru. Jenže všechno je jinak a s lidmi jako ona to většinou dopadá bídně. Přichází soud a vězení. Její účast ve Vile je pro ní poslední šancí, jak se následkům svého trestuhodného "obchodování" vyhnout.

Eva se na podvodech podílela!

Na internetu se objevily informace a vážná obvinění, která ukazují, že Feureislová jela v podvodech pardubického autobazaru naprosto vědomě. Že by byla tak hloupá a neuvědomovala si podstatu trestného činu, to jí neuvěří žádný soudce. O pozadí kauzy promluvil bývalý zaměstnanec podniku Robert M., z něhož Evička díky nezaplacené mzdě udělala na čas bezdomovce a lovnou zvěř.

Fiktivní smlouvy a okradení majitelé aut

„Nechala to na sebe napsat někdy v červnu 2012 a hned jsme se domluvili, že tam budu dále pracovat. Že je podvodnice, stejně jako bývalý majitel Kracík, jsem zjistil během několika týdnů,“ potvrdil bývalý Feureislové zaměstnanec Robert M. webu Extra.cz. Také tvrdí, že auta klientů z bazaru mizela, jiná se prodávala velmi podhodnocená, na základě falšovaných výkupních smluv.

Trestní oznámení od desítek podvedených

„Eva ještě v srpnu, kdy musela vědět, co se děje, podepisovala fiktivní převody aut na nic netušící třetí osoby a komunikovala s klienty i s Kracíkem, který tehdy ještě neseděl. Osobně také ujišťovala zákazníky o tom, že jejich vozy či peníze jsou v bezpečí, vím o několika desítkách podvedených," sdělil Robert M. s tím, že na VyVolenou Evu podal trestní oznámení, jichž už má na krku velké množství.

Výhrůžky a lži

„Dluží mi dvaadvacet tisíc, dostala mě krátce po zavření bazaru do existenčních potíží takového rozsahu, že jsem žil v Praze jako bezdomovec a do toho mě uháněli podvedení klienti, řekl Robert. S těmi se nakonec spojil a situaci vysvětlil. „Nebojím se jejich výhrůžek, nebojím se ničeho. Podvedených je hrozně moc," říká Robert M. a dodává: "Je to vědomá podvodnice, která v době, kdy bylo jasné, co se děje, pořád slibovala lidem peníze a lhala, namísto, aby podle zákona uvalila na společnost insolvenci a postavila se ke všemu zodpovědně.“





Přečtěte si
spbi
4. 10. 2013 • 08:37

opr. nehodilo do strategie

spbi
4. 10. 2013 • 08:36

A manipulace s diváky pokračuje! Už včera večer obdobný zaujatý článek na Blesku /stejné vydavatelství - spolupráce s Primou/ Že jste nenapsali před duelem Hradila, kolik jde po něm věřitelů a co má za sebou...A že by to byl tučný článek! Zatím se to nedodilo do strategie, že? Diváky by určitě zajímalo, proč tam zvýhodňujete trestaného násilníka, který má za sebou stovky podvodů... Rozpitvat a zjistit okolnosti krádeže Lucinky - pro vás taky žádný problém, ale to jí raději Prima dá nad hlavu svatozář, je to průhledná trapárna, honba za sledovaností a ziskem, žádná soutěž.

vivino12345
2. 10. 2013 • 16:58

Prijde mi divne, ze se to objevilo az ted, kdyz ma jit do duelu. Zitra si nekoho k sobe vybere a v patek tu bude clanek o nem. V bulvaru se kvalitni a hlavne pravdiva zurnalistika nepraktikuje.

egyptanka
2. 10. 2013 • 14:55

No,zloděj nebo podvodnice,potažmo vlastně zlodějka,to si člověk nevybere. Eva má toho másla na hlavě podstatně víc.

egyptanka
2. 10. 2013 • 14:52

Tentokrát Eva vyletí ze soutěže.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.