Partyšová pokračuje v ničení vzpomínek na Koktu: Prodává jejich dům za 7 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Partyšová pokračuje v ničení vzpomínek na Koktu: Prodává jejich dům za 7 milionů!

Tohoto domu na Floridě se Partyšová zbavuje.
Tohoto domu na Floridě se Partyšová zbavuje. (Aha! - Jan Tůma, Martin Hykl, koláž Ahaonline.cz)

Když v životě dostanete tvrdou ránu, je třeba se otřepat, znovu vstát a jít životem dál. A za tím ošklivým udělat velkou a hodně tlustou čáru. Takovým rčením se nejspíš řídí i moderátorka Gábina Partyšová (35), která se rozhodla zbavit domu, který si kdysi s Pepou pořídili.

Stejně jako řada dalších českých boháčů si dům na Floridě pořídili Gábina s Pepou jako investici. Stál je v přepočtu něco přes sedm milionů a původní myšlenka byla taková, že nemovitost budou držet minimálně do té doby, než Kristián půjde do školy. Gábina se nicméně rozhodla prodat půvabný domek už teď. Proč?

Potřebuje se totiž zbavit nemalých nákladů, které s sebou držení takového domu přináší. Byť většina celebrit (například i Helena Vondráčková) dům fakticky celou sezonu pronajímá, stejně je třeba počítat s nákladnou údržbou, hodně peněz také spolknout letenky z Česka. Partyšová, která přišla o stabilní příjem z Primy, vidí teď barák v Americe jako zbytečný luxus. „Mám mnoho pracovních závazků v Česku a nemám čas tam jezdit a hlavně už nechci neustále vydělávat peníze na chod tohoto domu,“ argumentuje logicky Gábina, která má i po odchodu z televize stále kupu práce.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.