Šokující zážitek Borhyové: Hrdlička vytáhl chlapovi jazyk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující zážitek Borhyové: Hrdlička vytáhl chlapovi jazyk!

Michal Hrdlička zachránil soupeři  život.
Michal Hrdlička zachránil soupeři život. (Foto: Všenorský SK, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Lucie Borhyová (35) je právem okouzlená svým parnerem a televizním kolegou Michalem Hrdličkou (24). Mladý sporťák přímo před jejíma modrýma očima zachránil život soupeře, kterého ještě chvíli předtím rozhodně nešetřil.

Hrdlička jednal rychle

Michal se projevil jako opravdový hrdina během nedávného fotbalového utkání,  kterého se jako hráč též účastnil. "Už se schylovalo ke konci zápasu, když se to stalo. Jeden ze soupeřů se střetl s jedním z našich a skončil na trávníku. Když se přestal hýbat, tak jsem k němu přiběhl a začal jednat," prozradil podrobnosti Hrdlička v Sedmičce. " Viděl jsem, že má zapadlý jazyk, tak jsme ho s naším kapitánem přidrželi, otevřeli mu pusu a já jsem mu vytáhl jazyk," popisuje dál svůj výkon Michal.

Je to můj hrdina!

Vnadná Lucka Borhyová celému dění vyděšeně přihlížela. Instinktivní a rozhodné chování  partnera oceňuje, i když o něj má obavy: "Zkušenost to byla velmi šokující. Jako moderátorka zpráv vím, že k úrazu může dojít kdykoli a hlavně kdekoli. Fotbal je drsný sport a Michalovi neustále říkám, aby na sebe dával pozor." Zakazovat mu nic nehodlá. " Jsem ráda, že si uměl takhle dobře poradit, jsem na něj hrdá, je to můj hrdina," řekla populární moderátorka.



Přečtěte si
weirdov
22. 9. 2013 • 08:07

rozhodne akcni muz, super! drzim palce, at jim to vydrzi !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.