České topmodelky Němcová a Herzigová přijely domů: Proč chyběla Kurková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

České topmodelky Němcová a Herzigová přijely domů: Proč chyběla Kurková?

Karolina Kurková momentálně předvádí v New Yorku na Fashion Week, zde v modelu M. Korse.
Karolina Kurková momentálně předvádí v New Yorku na Fashion Week, zde v modelu M. Korse. (koláž Ahaonline.cz)

Stověžatá Praha je v těchto dnech ještě o něco krásnější. Kvůli Pražskému týdnu módy, který je každoročně místem s největší koncentrací krásek na metr čtvereční, přijela na skok domů také topmodelka Petra Němcová (34).

Na pražském letišti přistálo letadlo s další kráskou. Nádherná Petra Němcová je tak po Evě Herzigové (40) další světovou topmodelkou, kterou v těchto dnech můžete potkat v pražských ulicích. Přesto trojlístek nejkrásnějších Češek Herzigová & Němcová & Kurková není kompletní.


Krásnou Karolinu Kurkovou (29) do Prahy nepřitáhlo ani lákadlo největšího svátku módy. „Karolina má bohužel důležité pracovní závazky ve Spojených Státech,“ prozradil zdroj z modelčina okolí.
To Herzigová dokázala během jednoho týdne v Praze skloubit natáčení filmu Pohádkář podle Báry Nesvadbové se křtem nové desky Richarda Müllera (52). Němcová spojí módní přehlídky s představením vlastní kolekce vonných svíček.



Přečtěte si
kjushu
15. 9. 2013 • 12:11

Tak přeci bude svatba! Iveta Bartošová si vybírá svatební šaty ! Čtěte na : www.mgmagazine.cz

lukreciaborgia
15. 9. 2013 • 09:29

pro popocatepetl-no ona ani Němcová tu nepřijela na ten pražský zázrak módy,ale přijela tu na svatbu své sestry.Hercigová zase přijela jako kmotra alba Richarda Müllera a točí tu prý nějaký film.Takže nebýt jejich soukromých aktivit,ani by nevěděly,jakýže se to zázrak módy v Praze koná.Máte pravdu,od dob otce Kondelíka se nezměnilo nic...

popocatepetl
15. 9. 2013 • 08:38

Aha, takže Kurková si dovolila pozvání odmítnout, Kurkovou "nepřilákal ani největší svátek módy" - čti provinční akce provinčních českých maloměstských paniček typu "pračka peněz z Pařížské" (T. Kotvaldová), protože má pracovní povinnosti na Fashion Weeku v New Yorku, nejprominentnější akci tohoto typu na světě? Úúuúuf, od dob otce Kondelíka a zetě Vejvary se v českém provincionalismu, závisti a maloměšťáctví nic nezměnilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.