Vladko držel diváky ve lži: Nejsem teplej, jsem heterák, tajil jsem to! »Vyléčila« ho Feureislová… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vladko držel diváky ve lži: Nejsem teplej, jsem heterák, tajil jsem to! »Vyléčila« ho Feureislová…

Vladko nemá ve své sexualitě jasno...
Vladko nemá ve své sexualitě jasno... (koláž Ahaonline.cz)

Diváci jsou při sledování VyVolených poněkud zmatení a nemohou věřit ani tomu, co dosud platilo za neotřesitelnou pravdu. Vladko Dobrovodský vyhrál první řadu reality show jako gay, v té čtvrté už je z něj heterosexuál!

Přiznání homosexuality bylo v případě Vladka jednou z příčin pohádkové výhry i opakovaného stěhování do vily. Teď se ovšem ukázalo, že věci nemusí být tím, čím se zdají být, a Vladko je nejspíš vypočítavý hráč. K ženám má totiž podstatně blíže, než k mužům. Jeho 18centimetrovou chloubu si dokonce užili jen dva pánové…

To už samo o sobě vzbuzovalo velká podezření, která Vladko ve spolubydlících i divácích ještě umocnil. „Já nejsem ten, co si lidi mysleli. Já nejsem teplej. Jsem to tajil, ale já jsem v podstatě heterák,“ šokoval favorit kontroverzní reality show.

Nejpřitažlivější je podle něj Nikol, nechvalně proslulá intimní nehodou, ale nejblíže má k Evě Feureislové, která už stačila ulovit i Domenica Martucciho. Přesvědčil se o tom i Ládík, který svou tajnou lásku Vladka načapal nahého s Evou v posteli. Ta přitom patří k nejméně oblíbeným obyvatelům vily a Thomas s Martinem se shodli na tom, že je ze všech nejtrapnější…



Autor:  cam

Přečtěte si
cyborg
11. 9. 2013 • 15:30

Bylo by dobré, kdyby do vily nastoupil Brüno

mnpv
11. 9. 2013 • 15:15

candrmetr- tobě už definitivně hráblo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.