Felix Slováček se setkal s dcerou René: Velké usmíření! 30 let spolu nemluvili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Felix Slováček se setkal s dcerou René: Velké usmíření! 30 let spolu nemluvili!

5. září 2013 Slováček se s dcerou potkal na párty Borka Severy.
5. září 2013 Slováček se s dcerou potkal na párty Borka Severy. (Foto Aha! – Pavel Machan, Ladislav Křivan)

Usmíření slavného muzikanta Felixe Slováčka (70) s dcerou René (37) z prvního manželství má pevné základy. Přestože spolu 30 let nekomunikovali, letos jsme je už podruhé zastihli v důvěrném rozhovoru!

Na čtvrteční párty producenta Borka Severy sice nepřišli spolu, ale brzy se v davu celebrit našli, a pak si hodně dlouze povídali. Není divu, po tolika letech si táta s dcerou mají o čem!

Letos na jaře Felix pozval René na svůj velkolepý narozeninový večírek k sedmdesátinám. A světe div se, ona skutečně přišla! Přitom v průběhu let o pokrevním tátovi nemluvila právě s láskou. „Je to pro mě cizí člověk,“ prohlásila herečka a známá dabérka v jednom rozhovoru.

Stal se ale zázrak a Felix září. Třeba se otci a dceři podaří dohnat, co za třicet let propásli. Felix se s dcerou nevídal kvůli problémům s první manželkou Alenou Wevelsiepovou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.