Silikonová Řepková má jasno: Třetí dítě a po něm třetí prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Silikonová Řepková má jasno: Třetí dítě a po něm třetí prsa!

Vlaďka Řepková chce další ditě...a další prsa.
Vlaďka Řepková chce další ditě...a další prsa. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Vlaďka Řepková (31) se nedávno vdala na fotbalistu Tomáše Řepku (39) chce pokračovat ve svém úspěšném vzorci: dítě-plastika-dítě-plastika. I když její malý syn Marcus (1) začal teprve nedávno sám chodit, modelka už myslí na třetí dítě a další úpravu obřích silikonů.

Řepková si všechno naplánovala na dva roky dopředu. Nejdříve chce s manželem zplodit dalšího potomka a potom si opět nechá vylepšit hrudník. „Jsem 17 měsíců po porodu, druhé dítě jsem kojila, takže můj plastický chirurg pan doktor Kufa, který mi dělal druhá prsa, řekl, že by to chtělo plastickou úpravu,“ vysvětluje modelka v Blesk TV Magazínu.

Než se ale prchlivý fotbalista pokochá bezchybnými přednostmi své ženy, musí se pořádně činit. Řepková totiž nechce pod kudlu před dalším miminkem. „Já si myslím, že to není nic tak zásadního, co by muselo být hned, protože s partnerem řešíme, že bychom chtěli ještě příští rok dítě,“ říká modelka.



Autor:  mpa

Přečtěte si
illis
1. 9. 2013 • 21:35

A až bude čtvrté dítě, tak čtvrtá prsa, po pátém dítěti pátá prsa a tak dále, klidně do patnácti, dvaceti .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.