Zlatokopka Feureislová ve VyVolených: Měla souložit s obřím psem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlatokopka Feureislová ve VyVolených: Měla souložit s obřím psem!

Eva Feuereislová není žádné neviňátko
Eva Feuereislová není žádné neviňátko (Foto: TV Prima)

Probíhající reality show VyVolení se honosí opravdu "kvalitní sbírkou" soutěžících. Nově  do vily přibyla provařená postavička pochybných mejdanů, která pro své zviditelnění udělá vše. K její smůle bez valného úspěchu. Kde nic není, ani čert nebere. Pokud ještě neznáte Evu Feuereislovou (23), připravte se na další nálož.

Holka k ničemu

Už pohled na její kuchyňské vystoupení na online kameře z vily prozradilo hodně. Frajerka neumí ani umýt nádobí! Navíc před vstupem do soutěže hlásala na adresu další soutěžící Romany: „Dostane céres, to je děsná ženská!", uvedla pro TV Primu. Jenže oplácaná Romča v kuchyni kmitala jak hadr na koštěti, zatímco Evča se motala od nikud nikam, přehrabovala se v odpadkovém koši a překážela.



Macura ji nechtěl

Evička Feureiselová je sice věkem mladá, zato životem protřelá až až. A protože je úplně k ničemu, snaží se od útlého mládí někde přisát. Prostě chce mít vystaráno. Pokoušela se o účast v SuperStar, má na krku stalking účastníka prvních VyVolených Michala Fraše (30) a spoustu trapasů na večírcích celebrit, kde se marně snaží uchytit. Vtírala se dokonce i Zdeňkovi Macurovi (39), protože oba žijí v Líbeznicích, ale ten ji pro lásku k Džambuli téměř nevnímal.

Perverzní hrátky a soud s Martuccim

Jako vrchol všeho lezla do postele dalšímu Ivetinu bývalému, konkrétně pseudohraběti Martuccimu (37). Tam to ale pro změnu skončilo pohrůžkami žalobou. Domenico nerozdýchal, když Eva začala na potkání vytrubovat detaily milostných hrátek, ke kterým ji měl nutit. Hlavním hrdinou příběhu s hvězdičkou byl přerostlý sameček dogy, zbytek si raději domyslete sami.

Za sedmero horami a sedmero řekami...

Jako pohádkářka by se Feuereiselová možná uplatnila. Aktuálně se snaží dojmout pravděpodobně smyšlenou historkou, kterak nevědomky koupila dva autobazary s dluhem 200 milionů, a teď to musí chudinka splatit. O tom, s jakou filosofií šla do soutěže VyVolení, vypovídá sama: „Nevěřím tomu, že by ve vile mohlo vzniknout nějaké přátelství. Lidi jsou šmejdi i v normálním životě, natož ve vile, kde všichni hrajou.“



Přečtěte si
inocenta
12. 9. 2013 • 11:25

Do Vyvolenách se hlásí jen poidviní jedinci. Mne tak napadá, zda ten výběr opravdu činili diváci. Byly vybrány dvě lesbičky,které spolu žily a to Prima jistě věděla/ adresa/ a panic,, prostě typy jako Eva Fairaizlová !vyhrála" nad slušnou lékarnicí. Nevím, nevím, ale určitě moje důvěra k Primě poklesla. Také si myslím, že ji dost ovlivňují jejich sponzoři, lidé často problematičtí, a tak se jistí proti odvysílání případných svých průšvihů. Jednoho z nich znám a vím, že jednou dávno Prima odysílala něco negativního v rozporu s dobrými mravy právě o jednom ze svých současných sponzorů.Nyní ten podnikatel sponzoruje filmy, pořady. Není to též forma korupce?

sugarbitter
12. 9. 2013 • 11:19

Neodesíláš náhodou na nějaké stránky zcela účelově? Slábá návštěvnost? Nedivím se, kdopak se tak často vdává, že? Když se nudímne, tak jdeme na Aukroi, eroticé prádlo a ne na svatebvní šaty.

sugarbitter
12. 9. 2013 • 11:16

V době našich babiček a prababiček byla čtyřicátnice babičkou, nosila šátek, byla udřená prací na poli, žádnéí kuchyňbké robota a pračky. Vše byla ruční práceč, k praní sloužila vlacha. Dnešní mčtyřicátnice nedají včas ani prádlo do pračkjy a pak ho vyndá manžel. Je to smutné, ale vychovaly je předešlé generace,že? Evu F neznám a nesoudím, vše je v dimenzi "jedna paní povídala" . Výhru bych přála slušnému jedinci, který ji nerozfofruje ale správně užije.

alex0800
3. 9. 2013 • 07:46

Tedy na svých 40roků vypadá ta Evička celkem zašle.. Ale těch 23let je sad překlep, ne??? Působí dojmem laciné E55 holky po mnoha letech každodenní práce ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.