VIDEO: Co si řekli Mirek a Marie po rvačce ve Výměně manželek? Tomu neuvěříte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO: Co si řekli Mirek a Marie po rvačce ve Výměně manželek? Tomu neuvěříte!

Mirek s Marií si popovídali hodně otevřeně.
Mirek s Marií si popovídali hodně otevřeně. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Nová řada Výměny manželek, jejíž úvodní díl bude uvedený už tento pátek, patří mezi to nejdrsnější, co jsme zatím mohli v tomto pořadu vidět. Poté, co Lukáš bránil svou ženu Dominiku a rozhodl se přímo před kamerami upravit despotovi Mirkovi zubní kartu, přišla chvíle, kdy Marie se svým mužem zůstali o samotě. Neuvěříte, co si řekli!

V rychlosti si připomeňme, jak vlastně k bitce došlo. Když totiž čtveřice usedla ke stolu, prohlásila Dominika: „Byl to velkej šok. Neustála jsem tvého muže. Měla jsem z něho strach. Psychicky nás týral. Všichni jsme brečeli v kuchyni,“ prohlásila Dominka na adresu Mirka a její manžel Lukáš zatím ve své tváři vystřídal snad všechny odstíny rudé.

Mirkova manželka Marie se sklopenou hlavou je šeptala: „Jsem tam kvůli svým dětem. Taky z něj mám občas strach.“ Když pak Mirek řekl Dominice, že je líná jako prase, napružený Lukáš vyskočil a chytil vzrůstem malého Mirka pod krkem. Poté, co oba kohouty roztrhla ochranka a vzduchem létalo tolik vulgárních slov, že z vypípávání vznikla téměř písnička, Lukáš s Domenikou odešli. A Marie s Mirkem si vše rozhodli vyříkat mezi čtyřma očima.

Video se připravuje ...

Marie, která celou dobu stála v pozadí, najednou jako by procitla z podivného snu. Začala jasně formulovat své přání a podmínky. „Chci, abys navštívil odborníka,“ řekla rezolutně, ale dala tak vlastně poněkud psychicky zmrzačenému manželovi ještě jednu šanci. Jenže on zareagoval naprosto nelogicky, jak můžete vidět v přiloženém videu.



Přečtěte si
dandova
30. 8. 2013 • 14:13

Souhlas. Tomuhle přece nikdo nemůže věřit. Normálka by se lidi domluvili, že to spolu sfouknout, zkasírujou a domů.

abvydavatelstvi
29. 8. 2013 • 11:40

S tím scénářem to je i není pravda ..... ale většinou to tak diriguji aby tam bylo větší vzruso.... to veřejně prohlásili i Mojsejovci ve svých reality show.... a potom účinkující z různých reality show vyjdou jako největší zmetci a darebaci.... co se týká financi tak v Německu za takové různé reality show dostávají účinkující 5000 eur za 5 natáčecich dní .... na Slovensku a v ČR lidé ze sebe dělají pitomce za pár korun a televize je vysmata....

polakxxx
29. 8. 2013 • 11:22

Neni to hrané je to real nic se nestopuje a nejezdí se to znovu jako ve filmech ale takle to tam prostě bylo oni to jenom sestříhaj ale jinak se tak nic neopakuje ...

perla99
29. 8. 2013 • 08:52

Je to tak. Kamarádka byla v pořadu Prostřeno a dokonce museli i bodovat podle toho, jak jim řekli. Je to celé bouda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.