Hororová dovolená mámy Štikové: Chovali se ke mně jako k dobytku! V letadle neměli film ani značkové nápoje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hororová dovolená mámy Štikové: Chovali se ke mně jako k dobytku! V letadle neměli film ani značkové nápoje!

Máma Štiková na dovolenou v Bulharsku jen tak nezapomene
Máma Štiková na dovolenou v Bulharsku jen tak nezapomene (koláž Ahaonline.cz)

Nejznámější česká dlužnice Monika Štiková (41) se namísto splácení exekucí vydala na výprodejovou dovolenou do Bulharska, kde marně očekávala prvotřídní servis, na který je dáma s celoživotní pracovní neschopenkou zvyklá.

O tom, že má máma Štiková k luxusu stejně daleko jako k dobrému vkusu, už není pochyb. Monika se ovšem snu o životě na vysoké noze nevzdává a vydává se za zbohatlici, přestože v této roli působí dost nepřesvědčivě. Jaké bylo její překvapení, když se vydala na lacinou dovolenou nízkonákladovou leteckou společnosti a marně očekávala služby prezidentského speciálu.

Štikovou hned z kraje dovolené vytočilo to, že let byl o hodinu opožděn a nikdo se jí neráčil omluvit. Před letadlem na ni pak překvapivě nečekal červený koberec, ale musela se spokojit se stejným servisem jako ostatní cestující. „Byl to otřesný zážitek. Naše aerolinie se k nám chovají jako k podřadnému dobytku, a to doslova. Musím znovu opakovat, že tohle by se v Německu nestalo,“ postěžovala si odbornice na evropskou leteckou dopravu na webu Extra.cz

To nejhorší na ni ovšem čekalo uvnitř letadla. Máma Štiková nejspíš očekávala, že se bude servírovat kaviár a šampaňské, ale to se pořádně přepočítala. „Jídlo (spíš žrádlo) v letadle se skládalo z jedné okoralé mini bagetky a jinak nic. Po celou dobu letu nepustili ani pohádky pro děti, ani dokument o Bulharsku nebo třeba videoklipy,“ pokračovala kritika Štikové.

V letadle postrádala i »značkové« nápoje, těch se ale naštěstí dočkala v hotelu, který devět z deseti hostů nedoporučuje k další návštěvě. Monika v něm ovšem byla nadmíru spokojená a nejvíce ocenila koupelnu ve stylu »dob Caesara a Kleopatry«. Podle recenzí to ovšem vypadá, že se v tomto hotelu v dobách Caesara a Kleopatry také naposledy uklízelo…

Očekávání mámy Štikové by mělo být úměrné jejím finančním možnostem. Je přinejmenším zarážející, že údajně už párkrát navštívila Karibik, ale přitom vzala zavděk dovolenou v Bulharsku, která se dá v akci pořídit za 12 tisíc korun. Nikoho pak nepřekvapí, že loni se znalkyně zahraničních poměrů vydala taktéž do Bulharska…



Autor:  cam

Přečtěte si
alzbeta59
6. 9. 2013 • 05:56

.... Chovali se ke mně jako k dobytku! ..... Jak se do lesa vola, tak se z neho ozyva. Kdyz se nekdo chova jako dama, tak se k ni lidi jako k dame chovaji. Kdyz se nekdo chova jako dobytek, tak podle toho dostane obsluhu. Cemu se tato infantilni osaba porad divi???

setug
30. 8. 2013 • 13:08

Bohužel je to tak. Středobodem ědní je opravdu lůza, ,zbohatlíci a naovoněné bídy. proto to také v našem státě tak vypadá.

setug
30. 8. 2013 • 13:06

Navoněná bída to je, ale je úspěšná, bude mít vlastní pořad na Nově, ve společnosti ji V.I.P. vítají, takže vo co go?

haha
30. 8. 2013 • 11:26

chovali se k tobě přesně tak ,jak si zasloužíš ty navoněná bído

majojo
30. 8. 2013 • 09:16

A to hovoříš o celebritách, ne o vládě- je to v podstatě to samé, jen to mají po bezpečnostní stránce lépe ošetřené.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.