Modla dětí Patrasová v ohrožení: Cédéčko pro nejmenší bude točit Gottová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Modla dětí Patrasová v ohrožení: Cédéčko pro nejmenší bude točit Gottová!

Žížala Julie v ohrožení! Pro děti teď natočí CD Ivanka Gottová.
Žížala Julie v ohrožení! Pro děti teď natočí CD Ivanka Gottová. (Reprofoto ČT, TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Manželka Karla Gotta (74) se nezdá! Přestože by vystudovaná zdravotní sestřička Ivana Gottová (36) nemusela díky svému muži nic dělat, nejprve přijala roli moderátorky VIP zpráv a teď bude namlouvat pohádky pro děti! Na tomto poli zpravidla působila téměř exkluzivně Dáda Patrasová (57), které tak roste nepříjemná konkurence. Koho tohle vlastně napadlo?

S nápadem přišly dcery Charlotte Ella (7) a Nelly Sofie (5)! „Paní Gottová preferuje spíše čtené slovo před spaním, než aby děti pohádky sledovaly na DVD. A jednou, když takhle holčičkám před spaním četla pohádku, zeptaly se jí, proč to nenatočí na cédéčko, že by si ji mohly podle libosti pouštět,“ svěřil deníku Aha! manažer Supraphonu Zdeněk Brouček.

S myšlenkou svých dcer se Gottová pobaveně svěřila komusi ve společnosti, aniž by tušila, že se toho někdo chytí. „Řekli jsme si, že je to naprosto skvělý nápad, a paní Gottovou oslovili,“ pokračuje Brouček. Ivana váhala, když ale nápad podpořil i její manžel Karel, řekla ano. Aby překvapení bylo ještě větší, do namlouvání pohádek se zapojí i obě dcery a s maminkou natočí Andělské pohádky na dobrou noc.

Gottovy holky se určitě potatily a hodlají se dostat na výsluní. Charlotte už zkouší v Divadle Broadway dceru slavné vyzvědačky Matty Hary ve stejnojmenném muzikálu Michala Davida a teď se do showbyznysu, sice zatím ještě dětského, zapojila i pětiletá Nelly. Otec Gott musí jen zářit…

Co na to mediální expertka Eva Jurinová?
„Já se jen ptám, proč takovou nabídku nedostal někdo z profesionálních herců s krásným hlasem a přednesem, což paní Gottová není.“



Přečtěte si
repro
22. 8. 2013 • 10:50

Žabka kuňkalka. On to fakt někdo vydá? a on to fakt někdo koupí a on to fakt někdo bude svým nebohým dětem pouštět? Tomu říkám národní kulturní katastrofa. Trochu soudnosti, madam!!

repro
22. 8. 2013 • 10:48

Přesně tak, Žabka kuňkalka. On to fakt někdo vydá? a on to fakt někdo koupí a on to fakt někdo bude svým nebohým dětem pouštět? Tomu říkám národní kulturní katastrofa. Trochu soudnosti, madam!!

bobosa
21. 8. 2013 • 09:53

žeby Karel málo vydělával??

street
21. 8. 2013 • 00:44

Presne tak!!!

street
21. 8. 2013 • 00:42

Vtirava Machackova-Gottova je horsi jako plevel - programove se vsude roztahuje - i kdyz neni absolutne zadouci... Otresna zlatokopka, ktera pro vlastni zviditelneni a prospech, udela vse... Netalentovana zenska, nesoudna a namyslena nana, ktera uz nevi roupama kam by skocila, jak by na sebe upozornila, bohuzel sama nema cim - tak Kaja vybavuje... Zasveceni by mohli vypravet... Chudak mistr, ten musi poslouchat ty jeji silene prikazy a nekonecne naroky a delat jako, ze je to snad i jeho prani... Pro Machackovou jsou zajimave jenom prachy, prachy a prachy - touha vlastnit a ovladat - mit moc a utrhnout pro sebe, co se da a to za kazdou cenu!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.