Sousedi udali důchodce kvůli zápachu: Byt 1+1 zaplnil odpadky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sousedi udali důchodce kvůli zápachu: Byt 1+1 zaplnil odpadky!

Důchodce z hromady odpadků v bytě »vylovil« novou televizi s plochou obrazovkou.
Důchodce z hromady odpadků v bytě »vylovil« novou televizi s plochou obrazovkou. (Aha! - Ondřej Požár)

ohle se jen tak nevidí! Senior Adolf M. (77) si z městského bytu 1+1 v Jílkově ulici v Brně udělal skladiště odpadků. Sousedé si na zápach vycházející z »nory« stěžovali několik let, až nyní rozhodl soud o vystěhování.

Případ je zapeklitý tím, že Adolf M. řádně platí nájem i poplatky. Nájemní smlouvu porušil jen smradem...

Než se včera soudní úředník Roman Štrof dostal dovnitř, musel zámečník vstupní dveře vysadit! Daly se otevřít jen na úzkou škvírku. „Když se tu dělalo před pár měsíci předběžné opatření, šli do bytu hasiči v dýchacích přístrojích,“ říká Štrof. Ten na místě seniorovi zabavil ještě zabalený křovinořez jako úhradu nákladů soudního řízení. „Měli to v akci, tak jsem to koupil,“ řekl Adolf M. k motorové kose, kterou nikdy nepoužil. Stejně mluvil o LCD televizi, na kterou se prý nedíval. „Jsou tam jen samé plky!“ láteřil muž.

Z bytu si včera mohl důchodce vynést osobní věci, cennosti a jídlo. Zbytek odpadu skončí na skládce.

Na »sběratele« si stěžujte

Máte podobného souseda jako lidé z činžáku v brněnské čtvrti Židenice? Stěžujte si na něj na radnici nebo u firmy, která obecní byty spravuje. Adolf M. hromaděním odpadků porušil podle Mileny Mrázkové z domovní správy Bytasen nájemní smlouvu. Když na úřední a soudní výzvy k nápravě nereagoval, soud nařídil jeho vystěhování a vyklizení bytu.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
vykutalena.vdova
19. 8. 2013 • 08:25

U nás tyhle lidi vyhodí rovnou na ulici...ať si třeba chcípnou...Ale zas jak který, žejo...

abvydavatelstvi
15. 8. 2013 • 10:32

DNení první ani poslední..... tady v Německu udělali s těmi lidmi reality show...... dávali to na RTL ...... rodina vždycky přihlásila nějakého takového hnojaka.... přišla moderátorka zkontrolovat jestli je tam dostatečný binec no a když jo.... tak přijela pracovní četa v kombiezach a s ochranymi maskami...... všechno vyhazeli do nákladních aut a vyvezli..... každý byt zrekonstruovali a zařídili ...někdy část financi na rekonstrukci hradila i rodina..... Někdy ukazovali jak ti lidé žijí po roku... tak všichni meli čisto a už z bytu skládku nedělali.... Velmi užitečná reality show......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.