Smyslný František Janeček nemá zábrany: Doma chodím nahý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smyslný František Janeček nemá zábrany: Doma chodím nahý!

Nejúspěšnější český producent František Janeček se svojí partnerkou Terezou Mátlovou. Ta má v Bídnících jednu z hlavních rolí.
Nejúspěšnější český producent František Janeček se svojí partnerkou Terezou Mátlovou. Ta má v Bídnících jednu z hlavních rolí. (Aha! – Martin Hykl)

Legendární hudební producent František Janeček (68) si díky svému bohatství může dopřát nejluxusnější módní kousky. V parném horku však nejraději chodí úplně nahý, což zajisté ocení jeho partnerka Tereza Mátlová (37).

Horké letní noci celému národu způsobují těžké spaní a František Janeček proto odkládá vše, co jen může. „Když je horko, většinou chodím doma nahý. A to, i když jdu do prádelny,“ tvrdí Blesku obdivovatel lidské nahoty.

Po děsivé zkušenosti ovšem Janeček ví, že občas není oblečení na škodu. Nikdy totiž nemůžete vědět, kdo vaše obnažené tělo uvidí. Hudební boss se tak ocitnul na ulici jen v trenýrkách, protože si omylem zabouchl dveře do domu, kde byl zrovna sám. Původně chtěl jen vyvětrat garáž, ale lehký letní větřík, který způsobil průvan, byl jeho nepřítelem.

František Janeček tak musel hledat pomoc u sousedů, kteří byli noční návštěvou polonahé celebrity zaskočeni. Rozrušený producent muzikálu Bídníci nakonec vzal zavděk i 20 let starým doutníkem, když po ruce nebyly cigarety. „Byl jsem tak nasranej, že jsem ho vykouřil a potom se málem pozvracel,“ vylíčil Janeček na nepříjemný zážitek.



Přečtěte si
labeaart
9. 8. 2013 • 12:54

Tak zaprvé, můj muž pocházející ze subtropů až tropů doma chodí také nahý. Je to v těch vedrech přirozené. Mám vztek na sebe, že to nedokážu. A zadruhé se mi líbí, že dr. Janeček (můj bývalý šéf) je rok co rok vděčné téma pro okurkovou sezónu

oldedek
9. 8. 2013 • 12:27

Staré zpuchřelé tělo - uznávám doktory - když si uvědomím, že bych takovéto tělo musel prohlížet, štítil bych se ... Co ta jeho holka musí za ty peníze zkusit si nedovedu ani představit !!

wyatte
9. 8. 2013 • 12:00

Když si to představim, chce se mi blejt

michaela75
9. 8. 2013 • 11:52

Nemám ve zvyku komentovat články v bulváru, ale dnes udělám výjimku. "Smyslný František Janeček" to mě rozesmálo!!!!!!!! "To zajisté ocení jeho partnerka" ha, ha, ha. To určitě. Ta si ho brala kvůli penězům a ne kvůli jeho "smyslnosti" !!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.