Neplatička Máma Štiková: Už dluží skoro půl milionu, ale pořád se cítí jako »milionářka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neplatička Máma Štiková: Už dluží skoro půl milionu, ale pořád se cítí jako »milionářka«!

Monika a Michal Štikovi jsou těžce zadlužení
Monika a Michal Štikovi jsou těžce zadlužení (Daniel Černovský)

S Monikou Štikovou (41) to jde pořádným tempem z kopce. Přestože se vychloubá svou slabostí pro luxus, její hospodaření je ve skutečnosti v červených číslech.

Vypadá to, že Monika manželovy těžce vydělané peníze pořádně roztočila. Ráda si totiž dopřávala opulentní večeře a módní doplňky věhlasných značek, ale nevšimla si, že rodinná pokladna zeje prázdnotou. Jak jinak si vysvětlit exekuce, kterých se u Štikových za poslední rok nastřádalo už sedm? Zajímavostí je, že šest z nich je vedených přímo na jméno Moniky, přestože hospodaření má v jejich domácnosti na starost její choť.

Exekuční škála mámy Štikové je velmi pestrá a vymáhané částky se podle magazínu Sedmička pohybují v řádech stokorun i desítek tisíc. Monika tak dluží 413 korun i 162 tisíc. Celkem se jedná o 451 849 korun, k nimž navíc přibudou odměny pro advokáty, náklady na soudní řízení a úroky z prodlení. Výsledná částka tak zcela jistě překročí půl milionu korun.

„Prosím vás, přestaňte mě naprosto obtěžovat. Nechte můj soukromý život nám,“ reagovala podrážděně Monika, jejíž bohatství je nejspíš jen pouhým snem. Už brzy pravděpodobně začne prodávat luxusní kabelky, jimiž se tak ráda ohání.

Štikovi před Ornellou dluhy tajili

Bídnou finanční situací Štikových je zaskočena i Ornella, která po neshodě s matkou opustila pronajatý dům v Hostivici. „Můžu upřímně říct, že mi o tom rodiče vůbec nic neřekli. Byla jsem hrozně překvapená, když jsem se to dozvěděla. Vůbec si nevybavuji, že by se dostavovali k nějakému soudu, takže tam asi ani nechodili,“ tvrdí Ornella, která si ovšem příliš nepolepšila.

Momentálně bydlí v pronajatém bytě s partnerem Josefem Koktou, jehož platební morálka je podobná jako u Štikových. Svým expartnerkám totiž neplatí alimenty.

 



Autor:  cam

Přečtěte si
alzbeta59
14. 8. 2013 • 19:16

Je velice normalni, ze penize pritahuji penize. Obycejne, lide co maji penize si voli partnery co taky uz neco maji, nebo vidi predpoklad toho, ze v budoucnu budou nejakym zpusobem aktivne prispivat a nebudou pouze "nezavidenihodny privesek" a spolecne potom "mnozi" dal. Stikojc rodina se predvadela v bulvaru svym "bohatstvim" tak okazale, ze nejenom vzbudila pochybnosti o tom, ze nejake maji, ale i proti sobe popudila hromadu ctenaru. Cela rodina zapomela, ze jim chybi jista vznesenost, ktera obycejne s penezmi jde. A cpat se vsude, at jsou pozvani nebo ne, je vrchol nevkusu. Bohati lide si hledaji jine partnery a hlavne z jinych spolecenskych vrtev, nez to co matka Stikojc nabidla. Toz se tu mejte

bobosa
14. 8. 2013 • 18:12

vyje..baná vepřová hlava

spirlet
14. 8. 2013 • 16:28

Vždyť ta debilní dylina se všude cpe a pak čučí jak puk, když na ni někdo něco vyškrábne. Dobře jí tak.

diella
14. 8. 2013 • 14:50

"Nechte můj soukromý život nám"... vtip roku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.